Kabbala karkötő? Vagy hasonló?
Eléggé izgulós vagyok, de nemsokára sok ember előtt kell majd beszélnem. Szeretnék csinálni egy karkötőt ami "erőt ad hozzá":D hogy ne csesszem el:/ Hogy csináljam? mire gondoljak közben?Arra hogy minden jól fog menni, nem fogok beégni? ugye ez így "működhet"?
Bunkók ne írjanak, csak olyanok, akik hisznek az ilyenekben:)
Legjobb erre a lavendula oil beszipantasa, nyugodtsagod ad. Az ametiszt ko is et idezi elo.
Egyebkent, ne nezz a tomegbe, foleg ne egy emberre. Kepzelj el egy harom szoget amibe a kozonseget latod, tehat agyilag megrajzolod, es harom szogbe beszelj, tehat ugy mozgasd szemeid, a kepzeletbeli sarkokra, odabezelj nekik. Ne felejtsd el mosolyogni. Igy a kozonsegnek ugy tunik, hogy jobbra, balra, elore es hatra is beszelsz, nezel rajuk, de vegul is Te csak atmenetileg latsz arcokat. Hidd el, sokat segit, hogy ne sulj bele. Ezt a modszert a kommunikacios kurzusokon is tanitjak. Ha hibat is kovetsz el, nem baj, probald nem ereztetni a hallgatokkal, siman gurlj tovabb, ha nem fontos, ne is ismeteld a mondatot.
Köszi:)
És neked szokott segíteni? Ad egy kis érzelmi biztonságot? mert én pl sokkal nyugodtabb vagyok az ilyen dolgoktól:D
Nem csak amit kulonlegesnek erzel, hanem ahogy raesik a szemed, huz Tegedet, rogton megtetszik, at kell megvenni. Ne gondolkozz rajta, ne legyel hatarozatlan, ne nezegess tovabb.
Vagy itt van egy amit nagyon konnyu csinalni, meg papirbol is.
Tehát aki nem jisz az ilyenekben az bunkó!?
Szerintem aki meg hisz az meg egy barom!
Ha nem ilyen baromságokra használnád az energiádat hanem felkészülnél a beszédre nem égnél le! Erre nem gondoltál,mi?
na erről beszéltem..:D
ja és képzeld úgy kellett annyi ember előtt szerepelnem, hogy nem tudtam előre felkészülni:)
Akik segítettek azoknak köszönöm szépen, minden jól ment!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!