Miért van az hogy aki nem hisz az ezotériában az mind lehurrogó választ ír? Miért kell idejönnie annak aki nem hisz benne?
kicsit radikális elgondolás az enyém, de szerintem be kéne tiltani az ezo-s dolgokat. okos emberek kihasználják buta emberek hiszékenységét, tudományokhoz való nemértését és kizsebelik őket.
pl. ezo.tv jóslás 500 ft/perc.
Van még rosszabb is.
valaki beteg, erre rendes orvos helyett elmegy egy szellemsebészhez, ugyanúgy beteg marad a "kezelés" után, plusz pár tízezer forinttal szegényebb lett.
"kicsit radikális elgondolás az enyém, de szerintem be kéne tiltani az ezo-s dolgokat. okos emberek kihasználják buta emberek hiszékenységét, tudományokhoz való nemértését és kizsebelik őket.
pl. ezo.tv jóslás 500 ft/perc."
Én pl ezo-s vagyok nagyon is, de még sem dőlök be az ilyeneknek. Nem vagyok hiszékeny sem.
Nem minden ezo-s ostoba, és hiszékeny ilyen szempontból. Aki meg az, az meg magára vessen.
Most jutott eszembe:
Bízom benne, hogy minden magyar ismeri (vagy legalább hallott) a "Rege a csodaszarvasról" mondát, mely szerint a mi őseink a szkíták = szittyák voltak.
Van egy afrikai törzs (dogonok) akiknek olyan ősi eredetre utaló mondájuk van, mi szerint ők a Szíriuszról kerültek ide a földre. Ezt a mondát még akkor jegyezték fel Afrika-kutatók, amikor a tudósok a Szíriuszt még fel sem fedezték. Akkor vajon a dogonok honnét tudtak erről? Ez is csak olyan ezo-s hülyeség volt a részükről?
A Sirius egy csillag. Már a Föld keletkezése előtt is ott volt, ahol ma. Nem volt nehéz észrevenni a dogonoknak.
Mondjuk igaz is. Én magából a Napból jöttem. Holnap alapítok is egy új vallást.
18:47 vagyok. Szóval, a Sirius kettős csillag, nem nehéz észrevenni, hisz a legfényesebb az égbolton. Tudósaink előtt felfedezték, mint nagyon sok egyéb kultúrában, attól, hogy nem volt regisztrálva, feltehetően tudtak róla mindvégig Európában, vagy bárhol a világon.
Aki szerint meg bármilyen módon elképzelhető, hogy ember csillagról származzon, az gyorsan lapozza fel az általános iskolás föci könyveket. Borzalmas. Nagyobb a sötétség a gyk-n, mint a középkorban.
mert szerinted milyen választ kéne adnia?
azért jön ide, hogy elmondja a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!