Jeruzsálemi UFO észlelés?
Mit gondoltok a jeruzsálemi UFO észlelésről?
http://www.youtube.com/watch?v=0zVg9rOcIEU
Ha megnézitek, neten több nézőpontból is találtok hozzá videókat, és minden videón az a valami ugyanazt csinálja, ugyanúgy. Ez sanszos, hogy nem fake, hanem igazi videó.
Az egyik távoli felvételen látszik, hogy ez a valami kilövi magát, és felgyorsul. Az egyetlen dolog, amiről eddig hallottam, és hasonlítható ehhez, az a gömbvillám.
Igen, de a gömbvillám a föld felszínével párhuzamosan lebeg, és magasságbeli ingadozása ritka. Mozgásuk irányát leginkább elektromos terek befolyásolják.
Akkor, ha ez gömbvillám lenne, mitől indult el olyan gyorsan felfelé? Hacsak nem volt valami odafenn, ami erős elektromos kisugárzással bírt.
Nem vagyok szkeptikus, bármi lehetett, mi is szoktunk idehaza érdekes dolgokat látni az égen. Semmit nem tartok kizártnak, hogy ez mi lehet.
Egyetértek azzal a válasszal, hogy eltitkolt földi technika. Egyébként nyáron, ha kémleled az eget éjjel, a Dunántúlon nálunk is láthatsz ilyet. Persze nem száll le, csak érdekes helyváltoztatással halad. Saját szememmel láttam, de nem tartom UFO-nak.
Az meg még furább, hogy pont most, amikor forr az arab világ, éppen Izraelben tűnik fel egy földön kívüli, aki mit sem tud a politikai helyzetről. Ezzel árulta el magát a jelenség, tudniillik, hogy nagyonis földi és emberi eredetű valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!