Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jeruzsálemi UFO észlelés?

Jeruzsálemi UFO észlelés?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a jeruzsálemi UFO észlelésről?

http://www.youtube.com/watch?v=0zVg9rOcIEU

2011. febr. 3. 13:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Tudod, én csak azt sajnálom, hogy baromira nem lehet megtudni, hogy ez most igaz videó-e...Talán a nagyon régi ufo-s videokból lehet következtetni, hogy azok igaziak, de a mostaniakból jogosan sütik rá, a fake bélyeget...

És azt sem értem, ha valaki ilyenekkel sz@r@kodik, hogy hamisítson videókat.

Viszont,h a igaz akkor sok kérdés merül fel. Honnan jöttek, kik ezek? miért pont minket jöttek meglátogatni, és miért nem veszik fel a kapcsolatot fel velünk..stb...

2011. febr. 3. 16:34
 12/24 anonim válasza:
44%

Sziasztok csak valamit otthonhagytam és azt vittem fel magammal :D

Ui.: Jézusnak hivnak :D

2011. febr. 3. 17:04
 13/24 anonim ***** válasza:
miért nem lehet földi cucc az a bigyó? bármely technikai újdonság amiről tudunk , nagyságrendekkel van az alatt ami létezik. hiszen mindig tudnak ujjabb és ujjabb dolgot a készülékeink. mert ha a legnagyobb tudást megmutatnák , akkor nehéz volna egy kicsit is ujjat mutatni. ha pedig mindig apránként adnak hozzá pluszt , akkor azthisszük mien okosak akik kitalálták. (mondjuk azt a repcsit) ha repülő az a bigyó , az földi eredetű.
2011. febr. 3. 17:10
 14/24 anonim ***** válasza:
lehet hogy valakinek a púzójába beraknak egy húszméteres antennát.
2011. febr. 3. 17:12
 15/24 anonim ***** válasza:

erről beszéltem:

[link]

2011. febr. 3. 17:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Sztem az a valami egy új, titkos, ruszki harcigép volt
2011. febr. 3. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem értitek, miért szarakodik valaki azzal, hogy hamis videókat gyártson? Nemrég volt egy dokumentumfilm azokról, akik ennél is többet szarakodnak, hogy bonyolultnál bonyolultabb gabonaköröket tervezzenek számítógépen és gyártsanak le este, csak a holdfénynél.

Hogy mire jó ez? Ne kérdezzétek, dunsztom sincs.

Ez még nem jelenti azt, hogy ez a videó tutira hamis lenne. De tényleg nem lehet így első ránézésre 100%-ra biztosat mondani, szerintem.

2011. febr. 3. 19:19
 18/24 A kérdező kommentje:

"De ha - tételezzük fel - idegen létforma, akkor számos kérdés vetül fel: mit kerestek ezek éjszaka közepén pont Jeruzsálemben, miért nem lehet kommunikálni velük egyértelműen, miért jöttek, kik ők?

Ha idegenek, akkor miért nem szállnak le fényes nappal a Fehér Ház előtt, és miért nem állnak ki az emberek elé? "

Már nem egy olyan XXX filmet gyártottunk, amiben idegenekkel közösülnek a szereplők. Naponta halomra lőjük egymást, stb. Most őszintén... Te csak úgy lazán le mernél szállni a Galaxis elmegyógyintézetébe? :D

"Tudod, én csak azt sajnálom, hogy baromira nem lehet megtudni, hogy ez most igaz videó-e...Talán a nagyon régi ufo-s videokból lehet következtetni, hogy azok igaziak, de a mostaniakból jogosan sütik rá, a fake bélyeget... "

Ugyanezt érzem.

"Nemrég volt egy dokumentumfilm azokról, akik ennél is többet szarakodnak, hogy bonyolultnál bonyolultabb gabonaköröket tervezzenek számítógépen és gyártsanak le este, csak a holdfénynél.

Hogy mire jó ez? Ne kérdezzétek, dunsztom sincs. "

Pl amikor még ritkábbak voltak, akkor rengeteg hívő látogatta meg a köröket. Ez üzletileg nem egy utolsó szempont...:) Jelen helyzetben persze ez nem igaz, de lehet 1000 más oka.

2011. febr. 3. 21:01
 19/24 anonim ***** válasza:
nem idegen létforma alkotta csészealj az , hanem eltitkolt földi tecnika.
2011. febr. 3. 21:24
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem a feszültséget mérik az emberekben a jelen arab politikai helyzet miatt... Jeruzsálem fejlett város, kulturált, az emberek viszonyleg inteligensek...ezért ez érdekes kicsit...
2011. febr. 4. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!