Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jeruzsálemi UFO észlelés?

Jeruzsálemi UFO észlelés?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a jeruzsálemi UFO észlelésről?

http://www.youtube.com/watch?v=0zVg9rOcIEU

2011. febr. 3. 13:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez Jezus.
2011. febr. 3. 13:32
 2/24 anonim ***** válasza:
kémrepülő.
2011. febr. 3. 13:39
 3/24 anonim ***** válasza:
szerintem is kémrepülő.
2011. febr. 3. 13:53
 4/24 anonim ***** válasza:
Jézusra szavazok.
2011. febr. 3. 14:35
 5/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem tudom.
2011. febr. 3. 14:35
 6/24 anonim ***** válasza:
Ezt rohadtul nem értem. Beírtam googleba h ufo Jeruzsálem fölött, ki is adott cikkeket, videókat, de egyik oldalt se nyitja meg! Na ez miért van 80-as nettel? Elég furcsa.
2011. febr. 3. 14:38
 7/24 anonim ***** válasza:
Nemtudom, nálunk minden jeruzsálemufo-s oldal megnyílik...
2011. febr. 3. 14:47
 8/24 anonim ***** válasza:
hülyeség
2011. febr. 3. 15:20
 9/24 tetris ***** válasza:

Még sose láttam kémrepülőt, de elég nehéz elhinni, hogy azokat ilyen fényesen kivilágítanák, hogy mindenki lássa.

Érdekes, hogy a fehér fénylő folt, mintha változtatná az alakját, mintha valami izzó plazmaszerűség lenne.

Amikor hirtelen felemelkedett, majdnem leestem a székről, úgy melgepődtem..

Az nekem tutira úgy tűnik, hogy valami idegen dolog. Vagy a földi járművek képesek ilyen hirtelen, gyors manőverre?

De ha - tételezzük fel - idegen létforma, akkor számos kérdés vetül fel: mit kerestek ezek éjszaka közepén pont Jeruzsálemben, miért nem lehet kommunikálni velük egyértelműen, miért jöttek, kik ők?

Ha idegenek, akkor miért nem szállnak le fényes nappal a Fehér Ház előtt, és miért nem állnak ki az emberek elé?

Ha viszont egy kacsa az egész, akkor kérdem én, ki az a nagyon pihent agyú egyén, akinek örömöt okoz, ha ilyennel szórakozhat?

2011. febr. 3. 16:17
 10/24 anonim ***** válasza:
Szerintem döbbenetes, bármi legyen is az az izé. Kémrepülőt kizárnám, főleg a hirtelen felemelkedés és eltűnés miatt
2011. febr. 3. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!