Van bármi valóságalapja is ennek vagy csak szöveg mint a legtöbb "ezoterikus" dolog? (nem hosszú kérlek olvassátok el és segítesek)?!
Attól nem fog semmi valósággá válni,ha sokszor és hálával gondolsz rá és nagyon szeretnéd,hogy megvalósuljon. Ez valóban csak olyan "ezoterikus" belemagyarázás.
Ha kitűzöl egy reális,elérhető célt,amit meg akarsz valósítani és minden erőddel a megvalósítására törekszel,akkor van esélyed a sikerre. De ekkor is lehetnek tőled független akadályok,amit nem tudsz áthidalni,és mégsem éred el a célt.
Ha viszont úgy indulsz neki,hogy ez úgy sem sikerül és megsem próbálod,akkor ezért nem is fog sikerülni.
Csak olyan célt tűzz magad elé,ami megvalósítható. Pl. hiába akarod minden erőddel,hogy XY szeressen beléd,ez nem fog sikerre vezetni. Ahogy az sem,ha mindenáron a lottó-főnyereményt akarod elérni.
Na,itt van neked egy link.Ezen az oldalon olvashatsz egy csomó beszámolót arról,hogy hogyan valósulhat meg az,amiben kitartóan hiszel,ha ennyi embernek sikerült,neked miért ne?
"ne hidj"
Esetleg ne higgy! Amúgy meg nem értem, hogy egy keresztény mit keres az ezotériában, én sem megyek a vallásba, azt harsogni, hogy Isten nincs. (csak mert én nem hiszek benne)
Amúgy ez az egész mágiahistória nem több, mint pozitív gondolkodás és hit. Vagyis hiszed és tudod, hogy úgy lesz, és ennek okáért úgy is fog történni. És most mindegy, hogy úgy gondolod, hogy "Isten" segít, vagy úgy, hogy ez mágia, mert ugyanaz a kettő.
Galagonya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!