Van valóságalapja az Eredet c. filmnek?
van valóság alapja. mégpedig az emberi elme hatalma...sőt a filmben megnevezett incepciót is végre lehet hajtani, ha elég mélységekbe lemegy az ember önmaga elméjében. s amúgy is az emberiség hitrendszerében rossz gondolatmag van elültetve, hogy a filmből idézzek. egyébként iszonyat sok a valóság alapja, csak azt kell tudni, hogy nem az agy játéka ez a valóságban, hanem az elméé. de azért ne úgy vedd, hogy minden ugyanaz a valóságban...inkább úgy, hogy sok minden hasonlít. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
nos magamon sikerült az incepció(bár nem volt nehéz, mert nyitott egyén vagyok), ha erre vagy kíváncsi, de olyat kifejezetten nem lehet, hogy én neked végrehajtsam, csak magadnak vagy képes, mivel a te döntésed mindig a te döntésed, én csak rásegíteni tudnálak, ha ilyet akarnál. de vigyázni kell...mert minden egyes nap csinálják maguknak az emberek, egy bizonyos okból, ami az, hogy a világmindenség mentálisan létezik, így az elme az elsőrendű, és minden olyan amilyennek hisszük...és az emberek hitrendszere, ami egy bizonyos gondolatmagra épül, folyamat változhat, mivel az egyének mindig belátnak valamit létezésük során...viszont vagy egyetlen valami, ami okozza az emberek tévedését, és ezt a téves gondolatmagot lehet átalakítani, vagyis célszerű, hogy megszűnjön a szenvedés. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Köszönöm LastOne.Left!
Van még valami hozzáfűzni valód a témához?
igazán nincs mit. ehhez a kérdéshez konkrétan nincs hozzáfűzni valóm. a másik kiírt kérdésednél, "Filozofálunk?", folytathatjuk ha gondolod, és vannak kérdéseid ilyenekkel kapcsolatban. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!