Amikor műzlit ettem akkor egy szivecske alakult ki a mazsolákból. Ez mit jelenhet?
A kérdező kommentje:
A primitív válaszoktól kíméljetek.Ez halál komoly.Köszi.
A komment megírásának időpontja: ma 11:00
A kérdező kommentje:
Ajj valakio írjon máer sz@ar ez az uoldal.
pf.... szerencsétlen
Vagy rég d*gtál vagy szerelmes vagy, ezért látsz mindenhol szíveket...
Ez az én privát véleményem. Amúgy, nem jelent semmit sem... Csak annyi jelentése lehet, amennyit beleképzelsz te magad.
Ennek sokkal tobb jelentosege van mint az elsore latszik. EN azt gyanitom, hogy visszavezetheto a szuleidhez valamilyen formaban. Minden jel arra mutat, hogy edesanyad amikor 2 eves lehettel, leejtett a lepcson, es komoly fejserulesek mellett sajnos jobb agyfeltekei problemakat is okozott ez az eses neked. Nyilvanvalo teny, hogy az orvosok ezt vagy nem vettek eszre, vagy elhallgattak.
Ezen mar csak a tuneti kezeles segithet, mert az ok-okozati viszonbyan az ok mar nem gyogyithato.
Ezen kivul mast nem jelent, ha egy kbszott cerbonabol osszeallo szivforma neked barmilyen jelentessel bir.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!