404, Diator! Szerintetek mi lesz 2012 dec.21. -én?
vagy aki hozzáértő még válaszolhat..
Szeretném hinni, hogy lesz valami 2012-ben de nem tudom nem akarok biztosra menni ezzel kapcsolatban.
Viszont azt nem hiszem, hogy világvége lesz.
Lehet, hogy kisebb dolgok fognak történni..
Azért a szövegértés látom nagyon megy nektek :)....
Leírtam világosan: NEM gondolom úgy, hogy világvége lesz!
A többi dologra vagyok kíváncsi ami várhatóan befog következni és látható is lesz minden ember számára. ebből nem következik az, hogy világvége lesz..
sok dologra gondolok ebben a 2012-ben
A legvalószinübnek a pólus váltást vélem.
Van egy elméletem miszerint a mi naprendszerünk, olyan szögben lesz, hogy vízszintesen párhuzamosak leszünk a galakxisunkkal,
úgy vélem, hogy a föld takarásban lesz, a napunk eltakarja a galakxisunk középpontját.
Én úgy vélem, hogy keringésünkben csak egy fajta tengely elmélet számításait vélik, ha változik az idő az azért van mert a tengelyünk elgörbül.
Na szóval én úgy gondolom, hogy mi emberek nem számítjuk belle a galakxis középpontjának vonzás erejét a födre mért hatását.
Ami nagyon baj. gondojatok csak belle, mi lesz akkor, ha a föld takarásban lesz párhuzamosan a nappal és a galakxis középpontjával.
Gondolataim szerint, kifogunk billeni jelenlegi keringési rendszerünkből.
És ennek a dolognak beláthatatlan következményei lesznek. PL: időjárás zavarok, állatok halnak meg a tájékozodás képességük véget, esetleg a tengerek és az oceánok magasabbak lesznek, azt is belle kell számolni hogy minden évben a hold 4 cm-t távolodik a földtől.
Még nagyon sok dolog lehet, A galaktikus föderáció megigérte, hogy hajókkal érkeznek, és segítenek nekünk egy magasabb létformát elérni...
de lehet hogy egy meteor érkezik a földre.
Vagy a reptiliánok igáznak le minket.
Egy dolog biztos valami lesz és az nem kis dolog.
Amit nem mondtam hogy lehet belépünk az 5 dimenzióba.
Itt is elmondom, hogy láthatóan mi lesz jövőre.
Nézd meg a mostani világot, az arab világ forrong, a dollár már semmit sem ér, az eurózóna kezd szétesni, portugália becsődölt, most spanyolország a következő, az élemiszerárak nőnek, az emberek elvesztik a házukat, a munkahelyüket, horvátországban is lázongások vannak, oloszországban is volt már tüntetés a kormány ellen, és még nem is beszéltem a természeti katasztrófákról, az Európát megbénító vulkán, újzélandi, japán földrengés, árvíz ausztráliában és nálunk is stb. Ezek egyre jobban fognak erősödni 2012-ig és a második felében ez kipukkan. Képzeld el, ha amerikában a törésvonal mentén földrengés lesz, ott kb 10-15 atomerőmű vagy több található, ha azok összeomlanak, mint Japánban, milyen sugárzás söpör végig a Földön? Körbe vagyunk véve atomerőművekkel. Szerencsére MO ilyen helyzetben szerencsés, mert a környéken nincs törésvonal, így Paksot nem kell félteni.
Köszönöm a válaszokat.
Főleg az utolsó kettő. Igazán érdekes volt.
Az utolsó komment: Ez igaz. Sajnos túl sok katasztrófa történt manapság. Japán lehet, hogy még csak a kezdet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!