404, Diator! Szerintetek mi lesz 2012 dec.21. -én?
vagy aki hozzáértő még válaszolhat..
Szeretném hinni, hogy lesz valami 2012-ben de nem tudom nem akarok biztosra menni ezzel kapcsolatban.
Viszont azt nem hiszem, hogy világvége lesz.
Lehet, hogy kisebb dolgok fognak történni..
Nem ezekre gondoltam.
A többi dologról mit tudsz, ami megfog történni?
Szia!
Én nagyon-nagyon sokat foglalkoztam, foglalkozom ezzel a dátummal. Rengeteget olvastam utána, nemcsak a neten, hanem célzottan könyvtárban is kerestem ezzel kapcsolatos dolgokat.
Ha írsz privit emailben, akkor szivesen megosztom veled azokat a dolgokat, amelyeket kihámoztam belőlük.
De nem itt, a GYIK-en.
oké írok :)
de ha nem válaszolok most vissza akkor egy kicsit később, vagy holnap írok a mailed-re. ok?
Én is sokat kutattam a dologgal kapcsolatban és tömbnyire minden szál oda fut össze, hogy a föld befejezi a mostani fejlődési ciklusát, megemeli a rezgésszintjét és átlép a következő fejlődési szakaszba. Szerintem mindenki észrevette hogy mostanában valamiért gyorsabban telik az idő mint régebben. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok rá ha tudok.
Megjegyzés: ha valaki erről vitát szeretne nyitni kérem ne tegye mert fölösleges én se fogok róla vitatkozni. Mindenki el tudj dönteni magában hogy igaz vagy nem, de az intelligens ember inkább utánajár a dolgoknak.
F@szt, a világvége 2000-ben volt, 2012-ben budapesti olimpia lesz.
Bár az is egyfajta világvége:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!