Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 404, Diator! Szerintetek mi...

404, Diator! Szerintetek mi lesz 2012 dec.21. -én?

Figyelt kérdés

vagy aki hozzáértő még válaszolhat..

Szeretném hinni, hogy lesz valami 2012-ben de nem tudom nem akarok biztosra menni ezzel kapcsolatban.

Viszont azt nem hiszem, hogy világvége lesz.

Lehet, hogy kisebb dolgok fognak történni..

2011. jan. 19. 11:47
1 2
 1/17 Bretso ***** válasza:
Rengeteg minden fog történni. Ha a maja-féle, vagy aszteroida-féle, esetleg földönkívüli-féle ostobaságra gondolsz, azok kacsák.
2011. jan. 19. 11:59
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem ezekre gondoltam.

A többi dologról mit tudsz, ami megfog történni?

2011. jan. 19. 12:01
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
A 2012 nem kitüntetett az időskálán semmilyen szempontból se (mégcsak nem is kerek szám).2000 év óta majdnem minden évre jut egy világvége.Ott volt 1999,nem jött be,aztán 2000,az se jött össze (pedig pedig milyen szép kerek szám volt) ,stb...2012 után nagy valószínűséggel 2013 fog következni és ugyanúgy menni kell melózni:))
2011. jan. 19. 12:08
 4/17 anonim válasza:
50%
Tamás névnap lesz:)
2011. jan. 19. 12:08
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem speciel akkor lesz a 17. születésnapom.
2011. jan. 19. 12:36
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem ilyen kommentekre vagyok kíváncsi :) Úgyhogy a továbbiakban mellőzzétek, vagy inkább ne is írjatok. Köszönöm.
2011. jan. 19. 12:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon-nagyon sokat foglalkoztam, foglalkozom ezzel a dátummal. Rengeteget olvastam utána, nemcsak a neten, hanem célzottan könyvtárban is kerestem ezzel kapcsolatos dolgokat.

Ha írsz privit emailben, akkor szivesen megosztom veled azokat a dolgokat, amelyeket kihámoztam belőlük.

De nem itt, a GYIK-en.

2011. jan. 19. 15:39
 8/17 A kérdező kommentje:

oké írok :)

de ha nem válaszolok most vissza akkor egy kicsit később, vagy holnap írok a mailed-re. ok?

2011. jan. 19. 15:59
 9/17 Bellcross válasza:

Én is sokat kutattam a dologgal kapcsolatban és tömbnyire minden szál oda fut össze, hogy a föld befejezi a mostani fejlődési ciklusát, megemeli a rezgésszintjét és átlép a következő fejlődési szakaszba. Szerintem mindenki észrevette hogy mostanában valamiért gyorsabban telik az idő mint régebben. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok rá ha tudok.

Megjegyzés: ha valaki erről vitát szeretne nyitni kérem ne tegye mert fölösleges én se fogok róla vitatkozni. Mindenki el tudj dönteni magában hogy igaz vagy nem, de az intelligens ember inkább utánajár a dolgoknak.

2011. jan. 19. 16:45
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

F@szt, a világvége 2000-ben volt, 2012-ben budapesti olimpia lesz.

Bár az is egyfajta világvége:-)

2011. jan. 20. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!