Az álmatlanság, kialvatlanság melyik csakrához köthető?
Figyelt kérdés
És milyen módszerekkel lehet megszüntetni?2011. jan. 7. 20:45
1/7 anonim válasza:
Ne igyál lefekvés előtt kávét,erős teát stb. Feküdj le mindig azonos időben. Nappal ne stresszelj,este ne bulizz,akkor a gon dok megszűnnek csakra nélkül is.
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a gyökércsakrához.
4/7 anonim válasza:
Harmadik szem. Gondolom, simán csakraerősítéssel.
5/7 anonim válasza:
általában az okozza, hogy a napfonat/szakrális/gyökér csakra gyenge, és a homlok csakra túl erős. Főleg az érzelmi/szexuális és fizikai téren kell fejlődnöd, és kicsit visszafogni az intellektuális tevékenységeket.
6/7 anonim válasza:
Ja, és ment a kérdés fuckyeah-ra.(8:27 vagyok)
7/7 anonim válasza:
08:27-esnek: a csakra a buddhizmusban játszik szerepet. az életmóddal kapcsolatos. mikor pszichológiát tanultam, erről sokat olvastam.
de szerintem ez valami elb*szott kuruzslós cuccról beszél, valami fingjegyet-shui f*szság. ja és éljen a fuckyeahgyik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!