Mi okozhatta az Arkansasi madárhullást?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 15:37
11/17 anonim válasza:
Nem tudom, azt, hogy valami vihar verte el őket, elképzelhetőnek tartom, de a tűzijáték miatti stresszt én is nagy marhaságnak hallom! Amikor vadászat van és lövöldöznek a fácánokra, akkor is durrogtatnak rendesen, mégis csak az a madár esik le, amit eltalálnak, egyik sem kap a szívéhez, hogy Úristen! Infarktusom van! :D
12/17 anonim válasza:
Reptoidek. Már elvitták Árpádot is mohácson.
13/17 anonim válasza:
Az egyik leszarta Chuck Norris járgányát, ezért lerugdosta őket az égről.
14/17 anonim válasza:
Jó ! DE azóta svédek,Olaszok + több Amerikai nagyváros is jelezte,hogy náluk is volt ...???
15/17 anonim válasza:
14:41
hát igen egyre több helyen van.
ez nagyon fura!
ne hogy más valaki belemagyarázza valami baromságba mert nagyon fura hogy eddig nem volt.
16/17 anonim válasza:
Szerintem is ,és én úgy gondolom,hogy drasztikus klímaváltozást jelez vagy még valószínűbb az észak -dél tolódás! Amit már kb 25-30 éve tolódik!!! Tessék utánaolvasni!! Na madarak ez alapján tájékozódnak.............mindegy de az engem nagyon zavar,hogy annyira erős ostobaságokkal próbálják teletömni a fejünket!! Tényleg elhiszik,h.az embereknek nem furcsa?? Hogy pár napon belül a világ különböző pontjain történik??? Nem lehet mindre infarktust,kamiont stb....mondani. Röhej!!!!!!!!!!!!!!!
17/17 anonim válasza:
"Jó ! DE azóta svédek,Olaszok + több Amerikai nagyváros is jelezte,hogy náluk is volt ...???"
Nocsak, Chuck Norris utazgat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!