Vajon miért van az, hogy az ezotériával kapcsolatos kérdések nagy részét nők teszik fel?
Hot topic! :) Köszönöm a válaszokat! Nem provokációból kérdeztem, csak kíváncsi voltam, hogy vélekedik a többség. Persze nekem is van erről elméletem, ami a következőképpen néz ki: Az ezotéria olyan mint a női jellem. Kiismerhetetlen, ha akarom piros, ha akarom kék. Érzelmektől vezérelt és ha mindezt megspékeljük tudományos felhanggal még fizetőképes kereslet is támad nagyhirtelenjében. Erre pedig már érdemes volt iparágat létrehozni.Persze, hogy a nők keresik ebben az élet értelmét...Én semmiképp nem gondolnám a nőket ostobának, inkább csak emocionálisabban élnek.
Nekem volt olyan barátnőm, aki hitt az ilyenekben. Hú, az agyamra ment a hülyeségeivel. Nem lehetett normális életet élni vele, mert mindenre volt valami idióta magyarázata. Természetesen a szabályok mindig úgy változtak, ahogy ő szerette volna alakítani a dolgokat. Ezt használta fel, hogy érvényesítse az akaratát. Szánalmas.
Azért ezen is elgondolkoztam: "Mert az emberek azt tartják férfiasnak, aki materialista és racionális." Hát, lehet benne valami. Meg az is, hogy tényleg nincs kiírva a kérdések nagy részénél a kérdező neme. Ettől függetlenül mindenki elfogadta (a válaszolón kívül) a kérdés alaptételét, miszerint ugye nők...Ettől függetlenül azt gondolom, hogy ez nem bizonyítandó. Ez tényleg női dolog. Bennem se merült volna fel az ellenkezője, csak, hogy miért.
Amúgy "ez a téria" is csak addig fontos egy nőnek, amíg nem jön valami tökös pasi, aki elvarázsolja és egyből elfelejti, hogy milyen jegyben is született.
ez nagyon, nagyon relatív dolog különben...van olyan férfi aki ugyanezt csinálja, csak más kategóriába...java részük ezeknek az embereknek csak nyugtatja magát, ámítja(legyen az nő vagy férfi, mindegy)...de vannak olyanok is, akik valóban keresnek, és nyitottak az élet igazságaira...és én találkoztam ebből nőkkel is és férfiakkal is már. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!