Mert a férfiak között kevesebb,aki hisz a babonákban és a szellemekben. Józanabbul gondolkoznak,mint a sok ostoba nő.
Én is nő vagyok,de nem értem,hogy miért lett újabban divat visszamenni a középkorba.
Igaz vannak,akik nagyon jól megélnek a hiszékenyekből.
2011. jan. 1. 18:08
3/17 anonim válasza:
Mert az emberek azt tartják férfiasnak, aki materialista és racionális.
2011. jan. 1. 18:11
4/17 anonim válasza:
Kedves második válaszolónak üzenem, hogy a nők nem ostobák! Senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy a másik miben hisz, és miben nem, senkit nem kell emiatt elitélni, fikázni! Neked mi közöd van hozzá, hogy miben hisz a másik? Én sem hiszek semmilyen szellem hülyeségben, aurában meg ilyen sz*rokban, de igazán semmi közúnk ahhoz, hogy milyen az ő világuk!
2011. jan. 1. 18:14
5/17 anonim válasza:
Hadd védjem meg a másodikat!
Annyi közünk van hozzá, hogy aki hülyeségekben hisz az:
- kihatással van a másokra, pl a nála tapasztalatlanabbakra, mert őket is megtanítja a baromságra, ezzel azokat is saját beteg korlátai közé szorítja.
- olyan kiszolgáló szférát támogat, akik hazugságból és szemfényvesztésből élnek.
- gátolják azokat, akik józanul gondolkodnak.
2011. jan. 1. 18:23
6/17 anonim válasza:
A kérdések többségénél nincs is feltüntetve a kérdező neme!
2011. jan. 1. 18:29
7/17 anonim válasza:
Az ezotériának nem minden része hülyeség, és ami meg mégis az, nem igazán befolyásol szerintem semmit. Például a feng shui szerintem hülyeség, de ha valaki ez alapján rendezi be a lakását, hát ugyan kinek árt vele?
2011. jan. 1. 18:31
8/17 anonim válasza:
Azzal nem. De mondjuk amikor valaki a horoszkópja miatt kosaraz ki valakit, az elég vérlázító.
2011. jan. 1. 18:46
9/17 anonim válasza:
Úristen komolyan vannak akik hisznek a horoszkópban?
2011. jan. 1. 18:50
10/17 anonim válasza:
Na, nekem pont az ilyen szkeptikusokból van elegem, pont miattatok írom oda egy-egy kérdésemhez, hogy ha lehetséges, kíméljetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!