Amit láttam az aura volt?
Figyelt kérdés
Ha figyelem az enyhén széttárt ujjaimat, köztük az ujjamtól kb. fél milliméterre lila nagyon vékony csíkot látok. Ma megfigyeltem a térdemen az éppen tollászkodó sárga nimfapapagájom nyaka körül 2 centiméteres, közvetlen a nyakától indülő sávot. A farkán, a hátán (ahol fekete foltos) ezt nem láttam. Ez aura, vagy csak a szememmel van valami? (Allergiám van)2011. jan. 1. 01:29
1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem kiírni, ha az ujjaimat széttárom ez eltűnik, de ha jobban összetartom ez a vonal eggyé válik
2011. jan. 1. 01:30
2/7 A kérdező kommentje:
És a papagájomnak sárga színű volt. (Bocsánat a részletekben küldött magyarázatokért, álmos vagyok)
2011. jan. 1. 01:32
3/7 anonim válasza:
Nem, ez egyáltalán nem az aura. Ezt bárki láthatja, én is látom, ha pár másodpercig nézem a kezem, vagy bármit. Ha tanulgatni akarod az auralátást, ide rakok egy linket, aztán a későbbiekben majd látod, működik-e.
Egyébként létezik aura, de amit láttál, az tényleg nem az.
Tessék a link, olvasgasd, próbálgasd a gyakorlatokat, ha érdekel a téma!
4/7 anonim válasza:
Kezdetben ( fél éve ) én is így kezdtem. :) De ma már az a 2 centis kis csík, harminc centire dagadt. Na az aura. Lehet te is érzékeled majd, gyakorold. Úgy könnyebb ha az illető, vagy a kezed mögött a háttér fehér. :)
5/7 anonim válasza:
Utolsó, én akkor látom jobban, ha a kezem mögött sötét a háttér, és lassan mozgatom a kezem. És a járókelők válla fölött, a fejük mellett is szoktam látni valami hasonlót.
6/7 anonim válasza:
@02:06
a 30 centis aurád csak bebeszéled magadnak, mert hinni akarsz benn. Ha 2 centis csíkokat látsz dolgok körül javaslom fordulj orvoshoz, mert valószínűbb, hogy valamilyen problémád van, mint képességed.
7/7 anonim válasza:
Először mindenki csak ennyit lát,de ha kitartóan tovább gyakorolsz,megláthatod majd a teljes aurát,ami nem csak egy vékonyka csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!