Mi volt eddig a legszörnyűbb rémálmod?
Valamilyen gladiátor-küzdőhelyre,arénába kerültem(nem tudom hogy),és hármónkat egy ninja ütött-vágott.
Semerre nem tudtunk elmenekülni előle,törött kézzel,lábbal feküdtünk a földön,amikor egy hangosbemondó
bemondta,hogy most a biztonság kedvéért mind a három ellenfelét a ninja-harcos sziven fogja szúrni a kardjával...
Hinnye ba....a meg ébredjünk már fel!!!!
És felébredtem.
Azt ne mond hogy Te meg ninjásat álmodtál!!!
Nagyon kellett pisilni és emeletes vécék voltak. Csak mikor ráültem, akkor láttam, hogy üvegfalúak és erkélyük is van, én meg meztelen vagyok. Szóval tök pucéran pipilek az emeletes üvegfalú vécén, amikor észreveszem, hogy az egész város ott áll kint és engem néznek, ráadásul még egy pasi is állt az erkélyen, az teljesen közelről bekukucskált rám és még valami hülye viccet is mesélt.
Na, ez egy borzalmas álom volt. :(
van valaki aki mindig megjelenik az álmaimban, szerintem egy férfi, nem tudom, sose láttam még az arcát, de mindig ugyan az, érzem, és ha ő ott van nem tehetek semmit, ha a barátaim bajba kerülnek, semmit, ha hozzám ér, tehetetlenül összeesek a földre, meg se tudok moccanni, és tisztában vagyok vele, hogy ez csak álom, de képtelen vagyok felébredni, utálom őt...
a másik mikor sötétben vagyok, ott van mellettem a villanykapcsoló, és hiába nyomogatom, nem akar világos lenni, meg mikor próbálok menekülni valami elől, és csak egyhelyben tudok "futni"
Apukám meghalt,na az nagyon durva volt mert teljesen valóságos volt,volt amikor meghaltam és éreztem a félelmet mielőtt megtörtént.Mondjuk nekem rendszeresen nagyon durva rémálmaim vannak,ezért nem tudom pontosan melyik a legrosszabb majdnem mindennap van új :)
A legsz@rabb érzés,vagyis a legrosszabb helyzet az a félálomban lévő rémálom.Az valami szörnyű szerintem.Nem tudom nektek milyen gyakran van de velem rendszeresen előfordul.
Álom:
Egy nagy kapualjba fordultam be egy kisebb társasággal, ami egy belső udvarra vezetett, erre jön szembe egy náci katona. Meghűlt bennem a vér, próbáltunk elsunnyogni. Erre megszólal németül, mintha utasítana valamire, de nem értettünk egy szót sem. Mondom neki, nem tudunk németül, de csak ismétli egyre idegesebben. Próbáltam mutogatni, magyarázni, hogy nem akarunk bajt, de nem értjük. Erre csőre rántja a golyószóróját, rám fogja, és ugyanazt üvölti megint. Na ott majdnem lepetéztem. Nem tartom magam majrésnak, de akkor kicsit belekóstoltam az akkori idők világába. Olyan pánikot én még nem éltem át ébren, de remélem nem is fogok soha.
Ezt még 12 éves koromban álmodtam (most 20 vagyok). Akkoriban láttam először a Rémálom az Elm utcában 1. részét. 12 évesen eléggé megrázott a film.:D Sokáig nem is tudtam elfelejteni. Aztán késöbb nemtom talán 1-2 év múlva azt álmodtam, hogy Freddy Krueger beszél hozzám de nem látom és azt mondogatja állandóan hogy kezdjek számolni. Én meg sírva fakadva elkezdtem számolni közben folyton az órát néztem és ezt nem értem én sem de az óra szerint kezdtem el számolni. igazából nem értem mi köze volt hozzá az időnek.XD na mindegy lényeg hogy elkezdtem számolni de nem akárhogyanám. Hanem egy versbe foglalva...de csak arra az egy sorra emléxem, hogy 10, senkiben se bízz. Éveken keresztül foglalkoztatott ez az egész, hogy honnan a rákból szedtem ezt a verset...Aztán kb 2 éve amikor láttam a nemtom hányadik részét, kiváncsi lettem Freddy életére és a wikipédiában rákerestem. Aztán egy igen érdekes részhez értem...amikor elolvastam azt hittem hülyét kapok rögtön. Ott volt az a kis versike amit anno álmomban "kellett" mondanom. Azelőtt még soha a büdös életben nem hallottam erről a versről...ez számomra eléggé érdekes de akkor még totál bevoltam szarva ettől az álomtól.
huh jó hosszú lett.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!