Mi lehet ez? Csak halucináltam?
Az a helyzet, hogy ma beszívtam... /gáz/ ésláttam 2 embert folyamatosan.. akik arról beszélgettek, hogy:
-Szerinted megjegyezte az arcunkat?
-Szerintem nem, mehetünk..
Úgy nagyjából megjegyeztem, hogy hogyan néztek ki...
Olyan is volt, hogy mindenhol egy osztálytársamat láttam, tükör előttem volt... És mindenhol őt láttam.. Gondoltam biztos halucinálok, de mégmielőtt kimondhattam volna, a szekrény hátrament.. minthogyha betolta volna valaki.. nagyon megijedtem...
Olyan érzésem is volt, minthogyha valaki folyton csak mutogatna rám.. érdekes..
Szerintem szellemek járnak a házban.. olyat is láttam, vagyis olyan volt, minthogyha valaki megfogta volna a függönyt és rámdobta volna... mire feleszméltem, minden a helyén volt...
Hát te k***ra betéptél öregem, csak akkor foglalkozz evvel a jelenséggel,ha teljesen józanul is látod.
U.I.:A fűről meg szokjál le mert hamar megdöglesz tőle.
Édes fiam!
Az a gáz fokozatosan pusztítja a szervezetedet! Tönkreteszed a fiatal életedet! Mi elől akarsz menekülni a tudatlanságba? Ha így folytatod, néhány év múlva egy roncs leszel, folyni fog a nyálad, bepisálsz, nem fogsz tudni normálisan beszélni, gondolkodni... stb
De lehet, hogy neked nem lesz semmi bajod, csak esetleg a gyermeked lesz kicsit lökött, vagy beteg.
Ezt akarod? Gondolkodj már el mit csinálsz magaddal!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!