Mindenki látott már az égen, fura, vibráló izéket. Nem lehet, hogy azok időutazók?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor vajon mik azok2010. dec. 6. 11:49
11/19 anonim válasza:
lehetséges hogy időutazók,
mivel ők így tudnak csak utazni.
nagyon ritka az ilyen,túl sok belőlünk nem időutazó, de egy pár biztosan az. próbálj meg kommunikálni velük:)
12/19 anonim válasza:
En is lattam itt Szalontan! Te hol lattad irj!
13/19 anonim válasza:
Szerintem migrénetek van, legalábbis én akkor szoktam "fura vibráló izéket" látni.
14/19 anonim válasza:
Csávó lekéne szókni a Drogokról jó.Tényleg nem egészséges.
A drog rossz.Értem!Mr.mackey szavával élve
15/19 anonim válasza:
Szerintem az energiákat láthattad.
18/19 anonim válasza:
én is látok néha teljesen fura dolgot az égen.... én olyat láttam, hogy 3 teljesen 1 vonalban lévő csillag volt, és a középső néha erősebben, néha halványabban világított, és kicsit mintha mozgott volna, de az is lehet hogy csak a szemeim forogtak...
19/19 anonim válasza:
én eleve színesnek látom a csillagokat és igen, néha pulzálni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!