Rémálmot, de hogyan?
Figyelt kérdés
Lehet , hogy elég nagy hülyeségnek tűnik, de olyan rég volt rémálmom, és szeretnék már egyet:).Azonkívül, hogy egyek lefekvés előtt, még milyen bevált módszerek vannak?előre is köszi.2010. nov. 28. 17:50
11/19 anonim válasza:
A bekajálás nálam ritkán használ=Dha vki tud egy biztos megoldást, írjon!>.<
12/19 anonim válasza:
Mielőtt lefekszel, kérj meg valakit, hogy figyeljen és amikor elalszol, lógassa bele az egyik kezedet egy pohár meleg vízbe. Olyan durva álmaid lesznek ettől, hogy csak na!
13/19 anonim válasza:
Ez most komoly?xDVagy csak szimplán behugyozik majd az ember?="D
14/19 anonim válasza:
Komoly, olyan ijesztőt fogsz tőle álmodni, hogy majd' be hugyozol.
15/19 anonim válasza:
ha valakit nagyon elvernek ,úgy ,hogy több hétig korházban vann és majdnem kómában.
na akkor majd lesz rémálmod,hogy megne történjen megint :D
meg álmodban is elfognak verni:D
16/19 anonim válasza:
Nem tudom hogy erre van-e mód.Nekem nagyon sokszor van,és nincs benne semmi jó:S
Időszakosan szoktak lenni van amikor 2 héten keresztül majdnem minden éjjel az volt.Abban az időben általában eléggé zaklatott voltam pl.elköltöztem egy másik országba xD(Y)
17/19 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi kommenteket...várom a további válaszokat :D
2010. nov. 29. 18:09
18/19 anonim válasza:
tegnap 18:18: Saten ez azért van mert egész nap edzel csak meg eszel és nemcsinálsz mást :D
19/19 anonim válasza:
Hagyd nyitva a bejárati ajtót és olyan szarul fogsz elaludni, hogy biztos rémálmod lesz.
Ha meg bejön valaki, lehet, hogy egy rémvalóság lesz.
MUHAHAHAHAHAHAHA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!