Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történhetett, ezek szerint...

Mi történhetett, ezek szerint sikerült megidézni a szellemet?

Figyelt kérdés

Éjjel,mindenszentekkor szellemet idéztünk. Valamelyik weboldalról szedtük a szellemidézés menetét,aminek a lényege az volt,hogy a lehető legsötétebb helyen végezzük,gyertyát gyújtva-ezzel jelezve hogy békével jöttünk. majd kellett mondanunk a következőt:

(az illető neve-itt édesapám egyik ismerősét idéztük,aki a háborúban meghalt)

hús a húshoz,vér a vérhez,gyere haza,megidézlek,

hús a húshoz,vér a vérhez,gyere haza,várunk téged...

gyertyánk nem volt,szóval csak a sötétben spontán...

aztán. semmi. mondtam,hagyjuk,ez hülyeség. hazamentünk... Éjjel a lépcsőházban lévő lámpa 10 percenként felkapcsolt(tudjátok,olyan,hogy felkapcsolod,ég vagy 5 percet,elalszik egészen addig,míg valaki újra fel nem kapcsolja) és mindezt éjféltől egészen reggel 4-ig... nem hiszem,hogy valaki csak azért állt a lépcsőházban,hogy ezt kapcsolgassa... aztán reggel arra ébredek,hogy meg sem tudok mozdulni,mert a vesém majd le szakad (minden előzmény nélkül)majd 20 perc múlva elmúlt... következő este(akkor már nem volt ott a barátnőm) olyasmi hangokat hallottam,mintha valakik veszekednének...és még sorolhatám,de mivel szkeptikus vagyok,nem nagyon érdekelt... egészen addig,míg egy héttel ezelőtt itt nem aludt újra a barátnőm... mintha valami felerősödöt volna... mikor beléptünk a szobába,egyszerre az a "vizsga előtti hányinger szerű érzés",és mindaketten rosszul lettünk... aztán este meg az ágyat mintha valami megrántotta volna... persze mindketten megijedtünk,majd reggel reális okot keresve megpróbáltuk mind a ketten egyszerre megmozdítani az amúgy falhoz csavarozott ágyat... épphogy reccsent...szinte semmi... és innentől kezdve összeraktuk a dolgokat,majd erre jutottunk... eddig nem hittem benne,de most mégis kicsit kezdek hinni a dolgokban,és félni azoktól... szerintetek sikerült?

2010. nov. 26. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez a hívószöveg a bűbájos boszorkákból való, vagyis kamu!! Innentől kezdve a kérdésnek nincs értelme.
2010. nov. 28. 09:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát most nagy bajban vagy azt hiszem....nem tudom mit kell szórakozni ezzel!most meg jössz ide hogy jaj,de nagyon félek most akkor sikerült?hát igen sikerült elég szépen!amúgy meg ott van szinte minden szellemidézési módszer előtt,hogy vissza kell küldeni mert akkor itt ragadhat,és amúgy is honnan tudod hogy mit idéztél meg?de hogyha ennyire félsz akkor hívj egy papot vagy egy hozzáértőt,hogy áldja meg a házat.
2013. dec. 8. 13:13
 13/13 anonim válasza:
Alvásparalízis nézz utána miez! szerintem az volt néhány alkalommal
2014. júl. 29. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!