Mi történhetett, ezek szerint sikerült megidézni a szellemet?
Éjjel,mindenszentekkor szellemet idéztünk. Valamelyik weboldalról szedtük a szellemidézés menetét,aminek a lényege az volt,hogy a lehető legsötétebb helyen végezzük,gyertyát gyújtva-ezzel jelezve hogy békével jöttünk. majd kellett mondanunk a következőt:
(az illető neve-itt édesapám egyik ismerősét idéztük,aki a háborúban meghalt)
hús a húshoz,vér a vérhez,gyere haza,megidézlek,
hús a húshoz,vér a vérhez,gyere haza,várunk téged...
gyertyánk nem volt,szóval csak a sötétben spontán...
aztán. semmi. mondtam,hagyjuk,ez hülyeség. hazamentünk... Éjjel a lépcsőházban lévő lámpa 10 percenként felkapcsolt(tudjátok,olyan,hogy felkapcsolod,ég vagy 5 percet,elalszik egészen addig,míg valaki újra fel nem kapcsolja) és mindezt éjféltől egészen reggel 4-ig... nem hiszem,hogy valaki csak azért állt a lépcsőházban,hogy ezt kapcsolgassa... aztán reggel arra ébredek,hogy meg sem tudok mozdulni,mert a vesém majd le szakad (minden előzmény nélkül)majd 20 perc múlva elmúlt... következő este(akkor már nem volt ott a barátnőm) olyasmi hangokat hallottam,mintha valakik veszekednének...és még sorolhatám,de mivel szkeptikus vagyok,nem nagyon érdekelt... egészen addig,míg egy héttel ezelőtt itt nem aludt újra a barátnőm... mintha valami felerősödöt volna... mikor beléptünk a szobába,egyszerre az a "vizsga előtti hányinger szerű érzés",és mindaketten rosszul lettünk... aztán este meg az ágyat mintha valami megrántotta volna... persze mindketten megijedtünk,majd reggel reális okot keresve megpróbáltuk mind a ketten egyszerre megmozdítani az amúgy falhoz csavarozott ágyat... épphogy reccsent...szinte semmi... és innentől kezdve összeraktuk a dolgokat,majd erre jutottunk... eddig nem hittem benne,de most mégis kicsit kezdek hinni a dolgokban,és félni azoktól... szerintetek sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!