Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tii hisztek az ilyen univerzum...

Tii hisztek az ilyen univerzumos izékben?

Figyelt kérdés

Szerelemben tényleg igaz, hogy aki nekünk kell, annak mi nem kellünk, akiknek mi kellenénk, azok nekünk nem kellenek.

Illetve ha valaki kellene nekünk akkor én is állandóan olyan jelekkel találkozom nap mint nap, ami ő rá emlékeztet.

Nagyon durva jelekről beszélek mint pl. olyan kocsi parkolt le mellém mint ami neki van, szín is stimmelt. Csak a rendszám nem.😂

És ilyen jelekből rahedlit tapasztalok.

Nem tudom elhinni, hogy ez véletlen legyen.

tegnapelőtt 08:35
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Tehát attól, hogy te ezzel a jelenséggel nem találkozták, akkor biztos nem is létezik. Gratulálok a felfogásodhoz.
tegnapelőtt 09:45
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
#8 vagyok. Pedig teljes mértékben értem, amit írsz, csak nem értek egyet vele. Ha te logikusnak tartod/hinni akarsz "az ilyen univerzumos izékben", akkor higgy benne. Én nem hiszek benne, mert nincs okom hinni benne.
 13/37 A kérdező kommentje:
Hallani már kellett, hogy hallj ilyesmiről rengetegszer.
 14/37 anonim ***** válasza:

"Tehát attól, hogy te ezzel a jelenséggel nem találkozták, akkor biztos nem is létezik. Gratulálok a felfogásodhoz."

Tehát attól, te univerzális izének tulajdonítasz egy kognitív torzítást, attól az is lesz. Gratulálok a felfogásodhoz.

tegnapelőtt 09:47
 15/37 anonim ***** válasza:
53%
Hallottam már róla rengetegszer, de attól még nem lesz bizonyított. A tudomány nem így működik.
tegnapelőtt 09:48
 16/37 A kérdező kommentje:

Csak pofázod itt, hogy az autós is sima véletlen. Nem kvára nem az amikor ilyesmiből többet tapasztalsz.

Például másik: Az illető monta nekem, hogy x típusú sajtkrémet eszi. Erre anyukám mivel állít haza? .....

Ja, és hogy fokozzam. Ez 1 napon belül történt.

Hagyjuk már, hogy véletlen!

tegnapelőtt 09:49
 17/37 anonim ***** válasza:
Akkor bizonyítsd tudományos módszerrel!
tegnapelőtt 09:50
 18/37 A kérdező kommentje:

Nem erról szól a kérdés.:D

Elsőre én sem hittem ezekben, de aztán amikor az ilyen 8. ritka lehetetlen eset jött velem szemben már máshogy láttam.XD

tegnapelőtt 09:52
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát attól, hogy te ezzel a jelenséggel nem találkozták, akkor biztos nem is létezik."

Tekintve, hogy Te univerzális törvényszerűségekről beszélsz, azt mindenkinek kellene tapasztalnia.

tegnapelőtt 09:53
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Pedig addig nem leszel hiteles, amíg az állításodat nem tudod bizonyítani.

De hogy a kérdésre válaszoljak, én régebben nagyon hittem benne, aztán fokozatosan rájöttem, hogy sokkal inkább az áll a háttérben, hogy én tulajdonítok ezeknek a dolgoknak túlzott jelentőséget.

tegnapelőtt 09:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!