Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki tudja mi van a halál után?

Ki tudja mi van a halál után?

Figyelt kérdés
febr. 13. 18:05
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
A halál csak akkor fáj, amikor rágondolunk, de amikor tapasztaljuk, akkor nem fáj, sőt, pont ellenkezőleg. Felszabadít minden fájdalom alól, mert a fájdalmat az egó okozza, ami meghal a halállal.
febr. 16. 17:22
 42/51 anonim ***** válasza:
Magdi anyus szelleme majd megmondja.
febr. 16. 17:24
 43/51 anonim ***** válasza:
#38 Miért lene az?
febr. 16. 17:56
 44/51 anonim ***** válasza:

40.: Fordulj pszichológushoz, ha ennyire nem szeretsz élni. Engem is ért sok szenvedés az életben. Mégis szeretem az életet.

A vallások valóban illúziók. Én is azt gondolom, nagy valószínűséggel nincs élet a halál után. Viszont ezt nehéz elfogadni, én ragaszkodom az énemhez, eléggé lehangol a megsemmisülés gondolata. Nem félek a haláltól, csak deprimál.

Azt meg te ne akard megszabni, hogy más hogy viszonyuljon ehhez. Azt látom, nem tudod beleképzelni magad mások helyébe, lelkiállapotába. Ez a szervizmérnök úrra is vonatkozik, aki azt hiszi, minden hívő tudatlan, buta, elmebeteg, aki lenézi a materialistákat. Nos, okos és toleráns ember nem néz le senkit, nem csinál felsőbbrendűségi kérdést ebből. Elfogadja, hogy erről sokféleképpen lehet gondolkodni. Azok a hívők, akik így belerúgnak az ateistákba, nem túl kulturáltak. De vannak köztük is normálisak.

Üzenem a szervizmérnöknek, hogy ismerek többdiplomás, doktorált, természettudományos területen dolgozó embereket, akik vallásos hívők. Ez nem befolyásolja rossz irányban a munkájukat, képesek elfogadni (a többségük), hogy más nem hisz. A skizofrénia még nem ezen a szintem kezdődik.

febr. 16. 18:21
 45/51 A kérdező kommentje:
Ha energia alapon vesszük magunkat számításba akkor igaz lehet hogy csak máshogy más formában testesül meg?
febr. 16. 18:28
 46/51 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kérdezd meg egy nagyfeszültségű távvezetéktől, hogy milyen is az energia.
febr. 16. 18:30
 47/51 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy nem szeretem az életet? Én a fájdalomtól akarok megszabadulni, nem az élettől.

febr. 16. 18:31
 48/51 anonim ***** válasza:
31%

Hogy mennyi zagyvaságot összeirtok, még az 1 %-a sem igaz, semmi alapja sincs.

Csend már.

febr. 16. 18:38
 49/51 anonim ***** válasza:

"Én a fájdalomtól akarok megszabadulni, nem az élettől."

Na igen, ezt sokan összetévesztik! A legtöbb öngyilkosjelölt pont a fájdalmat akarja megszüntetni, de azzal hogy megszünteti a testét még a fájdalomtól nem biztos hogy meg fog szabadulni, ha figyelembe vesszük hogy odaát sokkal jobban érzékel mindent az ember! A lélek távozik a testből, de a fájdalom a lélekben van, amit nem dolgozott át. Egyesek mondják fájdalomtestnek is, ez ugyanolyan energetikai lenyomat ami valamilyen okkal ott van és valamilyen okkal megszüntethető. Általában a lélek nem elég erős és tudatos hozzá hogy jól viselje és átdolgozza ezeket fájdalmakat.

febr. 17. 18:17
 50/51 anonim ***** válasza:

Világéletemben sokat gondoltam az öngyilkosságra, de mindig is tudtam, hogy nem az élettől akarok megszabadulni, hanem a fájdalomtól. Emiatt aztán soha nem vetemettem rá.

tegnapelőtt 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!