Ha meg hal valaki megállapítsák hogy meddig élt volna és felébred tudja hogy mennyi ideje van hátra?
Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 10:11
1/13 anonim válasza:
Ha meghal valaki, az már nem ébred fel.
3/13 anonim válasza:
Ertem. Szoval meghal - pl balesetben - es hallja, ahogy az ot mennybe vivo angyalok beszelgetnek, hogy “Szegeny Jozsi, ha nem bssza el a kamion, 85 eves koraig elt volna!”. Na de kozben mar kiert az ER, akik Jozsit visszahozzak az eletbe! Az a kerdes, emlekszik-e az angyalok beszelgetesere, ugye?
4/13 anonim válasza:
Mi van???? Magyarázd már mit akarsz tudni...Aki meghal, az nem ébred fel.
5/13 anonim válasza:
Magyarul, kérlek, de legalábbis értelmesen, ha nem túl nagy elvárás!
6/13 anonim válasza:
Nincs olyan hogy "megállapítsák" mennyi ideig élt volna.
7/13 anonim válasza:
Komolyan ennyire rossz az oktatás helyezte, hogy ilyen félanalfabéták kerülnek ki?!
8/13 anonim válasza:
Szerintem ez még az ezotéria témakörben is fejtörést okozna.
Értelmezhetetlen az írásod kérdező!
10/13 anonim válasza:
En ertem mit akar.
Csak tudnod kell,hogy azt hogy meddig elt volna, max boncolassal lehet kideriteni, akkor meg a paciens mar jo esetbe nem jon vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!