Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki tudja mi van a halál után?

Ki tudja mi van a halál után?

Figyelt kérdés
febr. 13. 18:05
1 2 3 4 5 6
 21/51 Szervizmérnök úr ***** válasza:
41%

Csak nézd meg, hogy kik hisznek a halál utáni létezés bármilyen formájában.

Noha nekem régóta meggyőződésem, hogy ezek csak emberi kitalációk, de azután eljött az, hogy beleláttam itt az Ezotéria szekcióba.

Intoleráns, kötekedő, realista vélemények ellen személyeskedő sértegetésekkel reagáló figurák, a szokásos fórumos vitakultúra semmibe vétele.

Kb. 2 éve, elve úgy indított az egyik, hogy ő majd elüldöz engem innen, na nem tudással, józan érvekkel. Veszekedések provokálásával, hogy engem tiltsanak ki innen.

Gerinc hol?

Nos, azóta minden egyes ilyen megmozdulás csak megerősített abban, hogy akik így viselkednek, már csak ezért sem lehet komolyan venni a véleményét, saját eszméit járatja le, engem pedig megerősít az igazamban.

Nincs semmi a halál után, nincs miről beszélni.

febr. 14. 18:29
 22/51 anonim ***** válasza:
0%
Egyes kábítószerek okozhatnak földöntúli élményeket. Hallgattam ilyen beszámolókat Yt-on.
febr. 14. 18:49
 23/51 anonim ***** válasza:
0%
23# Mármint egyes hallucinogén drogok
febr. 14. 18:49
 24/51 anonim ***** válasza:
31%
Az, ami a születésed előtt. A tökéletes semmi.
febr. 15. 09:50
 25/51 anonim válasza:
33%
Miért, van valami a halál után?
febr. 15. 13:03
 26/51 anonim ***** válasza:
41%
Az abszolút semmi, annihiláció. Illetve ugye az élőknek a temetés, gyász, hagyatéki eljárás meg ilyenek. Már az ókorban is az alvást a halál kistestvérének nevezték, nem véletlenül.
febr. 15. 21:37
 27/51 anonim ***** válasza:
Ezt senki se tudja biztosan. Hinni lehet valamiben, de ha odakerülünk, megtudjuk. Vagy nem, mert ha megszűnünk létezni, akkor nem tudjuk meg.
febr. 15. 21:48
 28/51 anonim ***** válasza:

22.: Én úgy látom, az intolerancia nem ettől függ. Ateistában is vannak militáns, harcias egyedek és hívőben is.

Egy toleráns ember tudja tolerálni, ha más erről másképp gondolkodik.

Viszont a netes fórumok vonzzák a kötekedő, viszálykeltő embereket, névtelenül szívesebben kiélik magukat, mint szemtől-szemben. Ezért találsz itt sok agresszív embert.

febr. 15. 21:50
 29/51 anonim ***** válasza:
27.: Nem tudjuk, hasonlít-e a halál az álomhoz. Vagy igen, vagy nem.
febr. 15. 21:51
 30/51 anonim ***** válasza:
41%
#28 Az ego mindenképp megszűnik létezni, ahogyan a tudat is. Ezt halál nélkül is el lehet érni, bár nem részletezem, hogy hogyan. A teológia pedig arról szól, hogy ezeken felül marad-e létező (lélek), és azzal vajon mi lesz. Szerintem semmi.
febr. 15. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!