Miért van az spiri embereknek olyan furcsa átszellemült tekintetük?

"Ha elmegy valaki egy Reikire például"
Ja a Reiki! Például! Igen, vannak ilyen dolgok is. Hát nagyon nehéz emberek is járnak reikizni. Mit változtak? No comment...
Amúgy egyetértek.

Egy HKÉ-s nyilatkozta:
"Az önismeret: Az egyetlen út"
Talán neki elhihetjük! :)

*22
Ez már személyes beszélgetés, ami ugye nem cél :) Bocsáss meg, kedves Kérdező!
Én saját tapasztaltból mondom:
Elmentem Reikire világi emberként, nagy egóval. Éreztem, működött. Mentem tovább, kíváncsi voltam. Nem hazudok, legalább egy dekádot töltöttem mindenféle spiri hülyeséggel, mire nagyjából kezdett kikristályosodni valami logikus és értelmes, és elkezdtem valóban fejlődni. Hagyjuk meg mindenkinek a saját tempóban fejlődés luxusát, és ne törjünk pálcát azok felett sem, akik lexikális tudásukkal igyekeznek segíteni a többieknek, mégha ez nem is mindig előnyös :)

"Egy átlagos ember talán lsd hatasa alatt átél egy valódi ilyet,de azon kívül majd a halál után"
Azon kívül meditációval, AHA-élménnyel, vagy így születik az ember hogy emlékszik, amikor még nem fejlődik ki az egó/személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!