Furcsa élmény. Milyen kapcsolat lehet közöttünk?
Figyelt kérdés
Egyik este négy barátommal beszélgettünk, akik közül az egyik az a férfi volt aki tetszik. A férfival szemben álltam. Elég sokáig beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Hirtelen egy nagyon furcsa dolog történt velem, amelyhez hasonlót még sosem tapasztaltam. Egy helyben álltam, hirtelen elgyengültem, majdnem elájultam, és azt éreztem, láttam is a salyát ‘’árnyékomat, lelkemet’’ (nem tudom mi volt az), hogy kilép a testemből és odamegy ahhoz a férfihoz aki tetszik és megcsókolja. Ebben a pillanatban azt érzem, hogy mi egyek vagyunk. Ez egymás utàn kétszer is megtörtént. Hàt azt hittem elájulok, rögtön haza is indultam, pár napja történt, de még most sem fogtam fel. Ezzel a férfival elég különös a kapcsolatunk. Amikor belenézek a szemébe, olyan mintha a világot làtnám. Az első pillanattól úgy érzem, hogy ismerem őt. Érzem azt, amikor figyel, és azt is amikor a közelemben van. Nagyon hasonlóak vagyunk, és hasonlóan is gondolkodunk.máj. 29. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!