Mi az a transztánc, hogyan kell csinálni, mennyi ideig? Egyedül is lehet vagy csoportosan? Tapasztalataitok? Kivel, hol csináltad? Milyen volt? Transzba jutottál?
Figyelt kérdés
jan. 29. 20:11
11/13 anonim válasza:
A sámán csinálja. Felnyargal az ég fölötti tájra. És mutatja az utat. Kövesd!
12/13 anonim válasza:
Igazábol legegyszerűbb ha egy helyben körbe-körbe forogsz. Mint ahogy a dervisek csinálják.
"mennyi ideig?"
Ameddig birod. Ha már kellőképpen elszédültél, kimerűltél és úgy érzed a tudatállapot módosult, feküdj le a földre.
Ezt olyan helyen végezd ahol bő mozgástered van. Mindenképpen előnyös ha van hozzá zene.
(Ja és lábbeli nélkül, de zokniban érdemes csinálni, mert mezítlább igen csak felsúrolhatod a talpad.)
13/13 anonim válasza:
Én gyerekkoromban csináltam ösztönösen. Hatalmas örömöt éreztem, aztán elszédültem és a földre estem. Úgy tudom, balra forogtam, mert az se mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!