Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az élet jelezhet nekünk ha...

Az élet jelezhet nekünk ha váltanunk kell? Vagy a folyamatos nehézség és hátráltatás csak egy kihívás lehet?

Figyelt kérdés
Volt egy szakma ami érdekelt és szerettem volna benne dolgozni. De az élet valahogy sose engedett közel férkőzni ehhez a szakmához. Mindig úgy alakultak a dolgok hogy ezt a szakmát ne sikerüljön elsajátítani és ne tudjak benne dolgozni. Minden rossz össze jött akkor. Ez lehet egy kihívás és azt jelenti hogy ne adjam fel küzdjek érte? Vagy pedig egy jel hogy inkább mást találjak? Más való nekem? Talán ez a szakma volt amiben megtaláltam magam.Voltatok hasonló helyzetben?

tegnap 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, de én úgy venném fel, hogy más szakma az igazi ha többször kudarcot vallottam.
tegnap 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

Van egy mondás:

Ha valamit nem kapsz meg az azért van, mert valami jobb vár rád.

Az élet nekem mindig igazolta ezt.

tegnap 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak az eredeti kérdésre válaszolok, kedves Kérdező.

"Az élet jelezhet nekünk ha váltanunk kell?" Minden jelnek számít, amit te annak veszel.

"Vagy a folyamatos nehézség és hátráltatás csak egy kihívás lehet?" Lehet jel és akár kihívás is. Javaslom, nézz utána az energiahatékonyság szónak. Ha van kedved és energiád birkózni a valósággal (azzal, hogy nem engedi egy szakma megszerzését és gyakorlását), tedd. Ha nincs, akkor meg ne tedd.

"Más való nekem?" Munkapszichológus? Honnan tudná a gyaki népe, mi a közös halmaza a lehetőségeidnek, a munkaerőpiac igényeinek és a vágyaidnak??? Te viccelsz velünk.

"Voltatok hasonló helyzetben?" Rendszeresen. Amikor sokadjára tört rám az akadályozottság, akkor inkább felébredtem és lemondtam az ún. karrierről. Azóta százszor jobb: több lehetőséget veszek észre, azokat jobban átlátom és gyorsabban haladok. Nekem bejött az élet ebből a szempontból.

tegnap 15:47
 4/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
27%

Tapasztalatom szerint ilyeneket csak hajlamosak belemagyarázni az emberek. Ifjabb korban gondolkodtam én is hasonlóan, de azt is inkább csak feltételesen, hogy talán, hátha?

Komolyan soha nem hittem benne és hosszabb távon rájön az ember, hogy tényleg, ezek csak ilyen butaságok.

Ha valaki szereti önámítani magát, megteheti persze, de én sok értelmét nem látom.

Saját döntéseken és matematikai véletleneken, külső hatásokon (más döntésein is) múlnak a történések. Többi a romantikus mese.

tegnap 16:04
 5/6 anonim válasza:
Ha többször is akadályba ütközöm, akkor számomra annak a jele, hogy nem az az én utam.
tegnap 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor nekem nem az az utam hogy megdögöljek hanem az hogy szenvedjek tovább
tegnap 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!