Tudatos mesevilág, elvontság, pszichedelika. Hogyan kezdjem el a harmadik szemem feltárását?
Szóval, rengeteg ideje gondolkodom azon, hogy vajon mi lehet az én utam. Azt hiszem rájöttem, mivel lenne érdemes foglalkoznom. Tulajdonképpen nem vagyok egy nagyravágyó ember, nem akarok dúsgazdag lenni, nem akarok népszerű lenni, szeretem az elzárkózottságot. Nincsenek barátaim, elég zárkózott/titkos életet élek. Ki vagyok békülve önmagammal minden szempontból és még fiatal vagyok nagyon. Van iskolám, munkám, van hol laknom, és nincsenek zavaró tényezők az életemben.
Azon gondolkodtam, mivel kéne foglalkoznom szabadidőmben, és kitaláltam, hogy elkezdek kialakitani egy mentális másvilágot saját magamban, a kis szobámban egyedül. A pszichedelika keretein belül. Szeretnék ebben a világban kiteljesedni, mintha egy mesében élnék, de mégis egy tudatos mesében.
Milyen helyekre járjak, hogy ilyesmi hozzám hasonló elvont lelkivilágú emberekkel találkozzak, és kapcsolatba kerüljek? Esetleg vannak itt gyakorin ilyesmi emberek, főleg fiatalok? Illetve tudna mesélni olyan, aki hasonló gondolatokban van benne?
Hát, a három vágyadnak (egy magán-mesevilág kialakítása, harmadik szem kinyitása és közösségkeresés) nem alkotnak értelmezhető vektort, közös irányt.
A magán-mesevilág kialakítása egy kreatív/infantilis menekülés/elvonulás a szögletes-éles hegyes valóság elől.
A harmadik szem felnyitásának (és majdnem minden spir. képesség működtetésének) vágya azon alapul, hogy a mindennapi, konkrét rögvalóság érvényességét elismered, az ezen túl lévő világok megismerésének kockázatát vállalod.
A fenti két tendencia egymásnak alapjaiban ellentmondó.
A harmadik vágyad, hogy egy hasonszőrű társaságot keress, érthető a te korodban és fejlettségi szinteden.
A spir. képességek kifejlesztését hagyd egyenlőre, megvár az téged 5-8 inkarnáció múlva. Keress vmi fantasy közösséget, szerepjátékozzatok a haverjaiddal, kb. az való neked. Majd ha kinőtted/túlfejlőtted a jelenlegi helyzetedet, meg fog jelenni a mester/tanító az életedben. Az még odébb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!