Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent ha folyamatosan...

Mit jelent ha folyamatosan egy bizonyos szàmot làtok?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2-3 éve napi többször a 29-es szàmot làtom.
jan. 1. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Google-be be írod, h angyal számok: 29. És csoda fog történni.
jan. 1. 19:48
 2/7 Grimfox ***** válasza:
55%
Valamikor, valamilyen nem tudatos okból feltűnt, és azóta akaratlanul is jobban figyelsz erre a számra, mint más számokra. Tudattalanul is keresed. Én "beprogramoztam" magam, hogy a 27-es számot lássam gyakran, mert 27.-én születtem, és eldöntöttem, hogy akkor miért ne legyen ez a "szerencseszámom". Azóta sokkal gyakrabban látom. Főként rendszámtáblákon, mert amikor a berögződést erősítettem, akkor főleg rendszámtáblákat figyeltem(munkámból adódóan akkoriban rengeteg kocsi ment el mellettem). Így kb. két év után már elég jól működik.
jan. 1. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen van a figyelmed.
jan. 1. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Attól függ , nekem évekkel ezelőtt 5 számpár jelent meg hetente sűrűn tvben plakátokon hirdetésen stb . Feltettem lottókon 5 és 6 ra skandinávra . Mindegyiken lett 4 es de ezrével fogadtuk meg emiatt alig fizetett . Aztán újra támadtak , ismerős mondott 3at azzal kombináltam . Kár volt mert a 6oson kihúzták az eddigi megjelent számaimat és buktam 850 ezret .
jan. 1. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Kicsit furcsa, hogy ilyen gyakran látom ezt a számot, mivel én is és a pàrom is 29-én születtünk. Egyikünk este 9-kor, másikunk reggel 9-kor. 3 jò barátnőm is 29-én született. Már zavar az, hogy ilyen gyakran látom ezt a számot…
jan. 1. 20:39
 6/7 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha ilyen kötődésed van hozzá, akkor nem annyira meglepő, hogy feltűnik, ha szembejön.
jan. 1. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy valóban jelezni akar valaki valamit

Vagy valami valamit

jan. 1. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!