Mit szóltok ehhez az elmélethez? (Élet az égitesteken)
Figyelt kérdés
Mi van ha minden bolygón (és holdon, csillagon, akár kisebb égitesteken, fekete lyukakban stb.), élet van, mint a földön, de ezen előlények mindegyike másik dimenzióban él, így nem látják egymást. Pl. Lehet hogy egy viharos, égdörgés pl. egy másik bolygón lezajló háború dimenzióátnyúlása akaratlanul, vagy tudtukon kívül, mi csak nézünk jé eső, és a hideg meleg levegő mitől csap össze? Véletlenül? Ugyanígy a mi tetteink is lehetnek hatással másokra.
Na mit szólsz? Lehet még továbbfejleszteni.
dec. 28. 13:38
21/23 anonim válasza:
Azert mert ennyi baromsagot amit irtal csak bedrogzott allapotba lehet osszehordani
22/23 A kérdező kommentje:
Értem, azt hittem jobban kifejted, minthogy ilyen klisével jösz, nos mivel neked ez volt a tapasztalatod, ezért azt kérdezném melyik szert próbáltad, mert a varázsgomba esetében nem ilyesmiket írnak, de mindegy. Nem vitatkozom. Aki kíváncsi melyik bolygón milyen életforma van, írja meg kommentben a nevét, bármi lehet, egy fekete lyuk, akár egy asztreoida, vagy hold, sőt üstökös, és kimúlt üstökösök lakói, nem beszélve kőnagyságú testek lakóival, azt még nem is mondtam amit privát üzenetben kaptam, és persze már tudtam is, kár hogy nem ide kommentelt, a sejtjeinken, és -ben is élet van. Sőt léteznek olyan lények akik méreti és egyúttal saját alkalmazkodási változtatásra képesek és ezek élni tudnak egy sejten is kipróbálni milyen az, és élni tudnak akár tejútrendszerként vagy más galaxisként is mint egy szervezet, azaz a tejútrendszert érzi a szervezetének. Vagy pedig a tejútendszer egyik "sejtjén" földlakóként is akár.
tegnap 16:06
23/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásért, *aszteroida. Egy kisbolygó vagy aszteroida a törpebolygóknál is kisebb, 50cm-től (ill. hiv. 1 méteről) akár 1000 kilométeres átmérőig terjedő, szabálytalan alakú, szilárd anyagú égitest, egy ilyen nem rendelkezik atmoszférával, de egy ilyen is egy nap(csillag) körül kering.
tegnap 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!