Mit szóltok ehhez az elmélethez? (Élet az égitesteken)
Mi van ha minden bolygón (és holdon, csillagon, akár kisebb égitesteken, fekete lyukakban stb.), élet van, mint a földön, de ezen előlények mindegyike másik dimenzióban él, így nem látják egymást. Pl. Lehet hogy egy viharos, égdörgés pl. egy másik bolygón lezajló háború dimenzióátnyúlása akaratlanul, vagy tudtukon kívül, mi csak nézünk jé eső, és a hideg meleg levegő mitől csap össze? Véletlenül? Ugyanígy a mi tetteink is lehetnek hatással másokra.
Na mit szólsz? Lehet még továbbfejleszteni.
Csillagokon tobb 1000 fok van, ott nem lehet élet
Fekete lyukon meg olyan nagy a gravitacio hogy az atomokat egymásba nyomja, ott se lehet élet
"A dimenzió egy rezgési szint, az elméletem szerint."
Minek a rezgése?
"Nem látható, csak érezhető, illetve látható megjelenések formájában, pl. Növények stb."
Most akkor látható, vagy nem?
#5 Ez energiarezgés, mint az áramnál, de ez finomabb és teljesen átható, már-már észrevetlen, a látható világ is eme ősenergiának a módosulása. Tehát látható, hallható stb. tud lenni.
#7 Én is ezt mondtam hogy csillag, de nem azért nem bolygó mert nincs felszíne, hanem a halmazállapota miatt. És ez sem szabály, mert ha a testünk röngtensugárból lenne, a felszín más értelmet nyerne, ugyanezen elv alapján akár napon is lehetne a közepe a gravitáció következtében egy olyan közeg, ami a lakóinak nem könnyen átjárható, ezért felszín.
#8: a láthatóság a fényhullámokon múlik. Hogyan befolyásolja az "energiarezgés" a láthatóságot?
Meg mit jelent a "finom" rezgés?
Olyan, mintha valójában frekevenciáról beszélnél, ehelyett rezgésről beszélsz. De a frekvencia az áram és a hullámhossz esetében két különböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!