Vannak a tévében "szellemvadász" jellegű műsorok, ahol műszerekkel mérnek dolgokat, és azt állítják, ezzel a szellemek jelenlétét ki tudják mutatni?

Elmeséltem egy történetet és le lett pontozva. Megkérdezhetem, h miért? Ez egy megtörtént dolog. Ha nem tudod felfogni, akkor lapozz tovább.
6-os voltam

Nem neked szólt, kérdező, hanem azoknak akik lepontozták. Ne vedd magadra!
Köszönöm szépen a pluszt!😊

11.
"Ha nem tudod felfogni, akkor lapozz tovább."
Nem értem, miből gondolod, hogy a te meséid többet érnek más válaszainál. Ennyi erővel én is reklamálhatnék állandóan, hogy realista válaszaim miért húzzák le, bosszúálló elemek.
De én inkább örülök, ha nem kötekszik a notórius, csak nyom egy idegbajos pirosat (meg ahány loginja és IP-címe van) és lapoz tovább.
Történeted azért lett leminősítve bizonyára, mert mások szerint is vagy mese vagy látomás (agyrém). Szellemek nincsenek.
Nem szóltam, hogy miért éppen az én válaszomhoz kapcsolódva írtál, de engem ilyenek nem érdekelnek, semmit nem adok ilyen fikciókra, nem tudsz meghatni.
Ahogy Einstein is írta:
"...Legyen az bármily kifinomult is, semmilyen magyarázat sem tud meggyőzni ennek ellenkezőjéről."

Én nem is írtam oda, h szellem volt. Én csak leírtam, h mi történt. Ha vki fogyatékos és mondatot sem tud értelmezni, akkor igen haladjon tovább. Szóval ügyi vagy, h sikerült oda biggyesztened egy idézetet, aminek pont semmi köze, ahhoz, amit írtam.
Bár feltűnt, h itt az átlag IQ szint a béka feneke alatt van.
"De én inkább örülök, ha nem kötekszik a notórius, csak nyom egy idegbajos pirosat (meg ahány loginja és IP-címe van) és lapoz tovább."
Ebben teljesen igazad van.
Azért a te válaszodat írtam oda, mert arról jutott eszembe, h ez megtörtént. Ennyi. Nem kell bele mindenfélét beleképzelni.

15.
Az én szavaimra hivatkoztál, azt biggyesztetted oda:
"Szellemek mondjuk véletlenül sem léteznek".
Összevissza hordasz mindent, bunkó stílusban, logikátlanul, de azért te nézed hülyének a másikat. Csak a szokásos.

17.
Akkor minek adod elő a meséid, szellemekre célozgatva, utána meg letagadod.
Voltaképpen a kutya sem foglalkozott a meséddel, de azért mégis kiprovokáltad a 11. sértett hisztis beírással, hogy foglalkozzak veled.
Te személyeskedsz itt, sértegető suttyó stílusban, ehhez képest én kulturáltan fogalmaztam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!