Ezt a szellemvadász készletet próbálta már valaki?
Ami par millio forint alatt van, az atveres, hatastalan. Ha mar hulye vagy, smucig ne legyel.
Drakozid, 97-es szintu sarkanymagus, szellemirto
EMF mérő (elektromágneses frekvencia)
Kősóval töltött fegyver
Sima só
Mindegy milyen tárgy csak vasból legyen
Gyújtó
Benzin
Bátorság
Nem utolsó sorban nem árt, ha a vezetékneved tartalmazza a Winchester megszólítást.
Nem szó szerint akarok szellemekre vadászni, csak a jelenlétükről szeretnék megbizonyosodni, és kommunikálni szeretnék velük.
Több komolyságot kérnék! Nem viccből írtam ki a kérdést, ezért a vicces kedvű trollok ne írjanak ide!
Kár pedig írni akartam hogy a protonvetőim elromlottak mert véletlenül kereszteztem a protonsugarakat :)
Nem kell külön detektor. Elég egy macska mert érzékelik a szellemeket. Vagy ha minden ok nélküli borzongást és hideget kezdesz érezni akkor szellem van a közelben.
4-es vagyok
A használati útmutatóban azt is megtalálod 😉 (lasd. EMF merő) gagyi vokmenből el is készítheted és még spórolsz is vele.
És tele van rock kazettával, hisz a jó munkához jó zene dukál.
Na meg akkor már pite is legyen, hisz éhesen nem lehet szellemekkel "cimborálni". 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!