Este 0:00 ra volt ébresztőm állítva gyógyszer miatt. A telefonomat felraktam az ágy bal oldalán a falhoz tölteni, de mire szólt az ébresztőm a telefonomat nem találtam és a székemeny volt 1 méterre tőlem. Nem szoktam fel kelni hajnalban. Hogy lehet?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi volt ez ès hogyan, de én nem raktam át az is biztos.dec. 12. 00:38
11/15 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok! Nem áll semmilyen gyógyszer a háttérben. Esetleg ez lehet alva járástól vagy bármi, de ha ennyire elviccelitek akkor nem lehettek komoly emberek.
dec. 14. 10:42
12/15 anonim válasza:
Jól mondod, a válaszolók nem komoly emberek. Itt csak az a komoly, akinek éjszakánként jönnek-mennek a szobában a bútorai.
13/15 anonim válasza:
Sikerült a veccőzés? Mászkál még a telefon? Ha a veccő sem segít (pedig az nagyjából mindig szokott), akkor csakis egy gonosz entitárs, egy démon lehet a dolgok okozója.
14/15 anonim válasza:
Nekem ks szokott szekletekemeny lenni a telom.
15/15 anonim válasza:
ma 19:38 Köszi a választ! Értjük, és teljesen igazad van!😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!