Álmodtatok már erről a helyről?
szia.
nekem is történt ehez hasonló esetem csak én már hatodjára álmodom azt hogy egy predátor öl a régi ált.sulinkban :)
azért álmodod olyan sokszor mert régen rá gondolhattál arra amire most álmodsz csak már elfelejtetted hogy mikor gondoltál rá... :) és amúgy nem létezik ebben nyugodt lehetsz :)
Én egy régi, fürdőhelyről szoktam álmodni. Van egy tó, körülötte fenyők, és egy zászlópózna. Mellette egy fedett épület, ahol sok lépcsőn kell lefelé menni, hogy elérd a földalatti fürdőket. Amolyan törökfürdő feeling. A világítás érdekes, mert nincs teljesen sötét, de azért olvasni nem nagyon lehet. Több kör és más ellipszis alakú medence van, amiben néha ülnek emberek, néha nem. Meleg, párás a levegő, termálvíz szag terjed benne.
Ez az én verzióm. Ha valaki ráismer, szóljon! Közlöm, hogy nem voltam még törökfürdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!