Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lesz a halálunk után?

Szunyo37 kérdése:

Mi lesz a halálunk után?

Figyelt kérdés

Én félek a haláltól, de hiszek Istenbe.Remélem, hogy halálom után a lelkem az univerzum valamelyik szép részére kerül.

Ti menyire féltek a haláltól, és hisztek Istenbe?

nov. 16. 12:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%

Kérlek szépen, az lesz hogy sírni fognak a többiek akiket itt hagyunk, család barátok kollegák. De egy idő után enyhül majd a fájdalmuk.

Hát ez fog történni.

nov. 16. 12:47
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Semmi. Ugyanaz, mint a születésünk előtt.
nov. 16. 12:58
 3/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
25%

Ráérek még félni a haláltól, hogy megbánjak minden percet, amit a Gyakori Kérdésekre pazaroltam, az egyetlen életből, ami után nem lesz semmi.

Avagy minden megy tovább.

Gondolj bele, amikor régi, akár 150 éves fotókat látsz, halott emberekkel. Vagy gyerekkorunk idős, ismerős arcú színészeivel, halottak mind.

Valamikor ők is éltek, tevékenykedtek, de semmivé lettek.

Ez így megy, az evolúció kiszolgálói vagyunk, lecserélhető darabok.

Semmi indoka nincs a természetben a leszerepelt lelkek átvitelének, a kis utódnak mindig jut frissített szoftver, ami papa-mama hoz össze neki.

nov. 16. 13:15
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Ez leginkább azon múlik, kedves Kérdező, hogy kinek a haláláról van szó. Illetve tudnunk kellene a hasznos válasz leírása azt is, hogy ki az, "aki" meghal? Te, kedves Kérdező, mely részeiddel azonosítod magad? Nevezd meg azokat és indokold.

Nyilván a Szervízmérnök nevű hozzászóló esetén más fog történni, mint aki már meghaladta az ő a 2-3-as csakrájú rezgésszintjét. Aki a zsidókeresztény kultúrkör alapján alakította ki a hiedelemrendszerét, az az illető az abban a vallásban leírtaknak megfelelő eseménysoron fog átesni. Aki pedig pl. a Tibeti halottaskönyv alapján előre felkészül, vagy időben hozzájut egy phóva szertartáshoz, azzal meg az.

Életünkben sem vagyunk egyformák, mások a céljaink és felkészültségi szintjeink, miért lenne ez a halálunk után? Ennyire nem egalitáriánus a a Teremtés.

nov. 16. 13:27
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Majd kiderül
nov. 16. 14:43
 6/14 anonim válasza:
0%

Egy isekai világba fogsz csöppeni ahol mágiát, és kardokat fogsz használni. Majd lesz egy háremed amibe 10 nő lesz minden fajta fajból. És te leszel a leg OP-b másvilági.

Szívesen.

nov. 16. 15:13
 7/14 anonim válasza:
79%
én az újjászületésben hiszek🤷🏻‍♀️
nov. 16. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
21%
Semmi
nov. 16. 15:57
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Az én hitem szerint mindent újranézel, de már külső szemmel, ahol nem csak a saját részedet látod, hanem a másét is, és így látod kinek mit okoztál, kire hogyan hatottál, mennyi volt ténylegesen a te részed, mennyi meg a másik emberé. Itt már nem tudsz sumákolni magad előtt.

Erre nyilván valahogy reagálsz, örülsz, vagy nem-örülsz magadnak, meg ahogy sikerültek a dolgok.

Az életből és a visszanézéséből levont tanulságok alapján kialakulnak benned új célok, motivációk, pl mit hogyan akarsz kijavítani ha kell, vagy milyen szerzett képességedet hogyan szeretnéd felhasználni mások javára stb.

Ezeknek a felhasználásával megtervez a lélek (szellemi segítséggel) egy következő életet, ahhoz helyet, és időt, meg körülményeket, szülőket stb. választ, és megszületik újra.

Én valahogy így képzelem el.

nov. 16. 16:53
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
Semmi sem lesz, véget ér a földi szenvedésed. Vagy elásnak vagy elhamvasztanak.
nov. 16. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!