Nem éljük meg a saját halálunkat?
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 18:28
3/12 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Olyan mint amikor elalszol. Meg akkor is ha magadnak csinálod
5/12 anonim válasza:
Attól függ.
Aki lezuhant, repülőgépből, és túlélte, az elmesélte, hogy még hallotta a saját csontjainak a törését.
Más meg elájul még jóval a halála előtt.
7/12 anonim válasza:
Nem, már egy évvel előtte meghalsz. Most mondta a kristálygömböm. Leszel szíves a jóslatért 50.000 forintot elutalni a 66666666-69696069-66666666 Grabovoj-számlaszámra, Kandisz Nóra jósnő nevére.
8/12 anonim válasza:
Igen megéljük. Ápolónő vagyok, és láttam sok haldoklót. Eljön az az érzés, a tested is megváltozik és tudni fogod. Gondolom ez alól kivételek a hirtelen halálok, balesetek, ilyesmik.
2 napja meghalt egy 97 éves bácsi. Bementem reggel, és láttam, hogy haldoklik. Nem tudott már beszélni, de mindent halott amit mondtam neki. Mondtam, hogy ne féljen, és hogy elmehet nyugodtan. Aztán becsomagoltuk.
9/12 A kérdező kommentje:
A haldokló még nem halott azért.
2023. jan. 8. 22:04
10/12 anonim válasza:
Akkor értelmetlen a kerdésed, hiszen meghal, és tudja, tehát megéli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!