Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Energiavámpír lenne a szobatár...

Energiavámpír lenne a szobatársam?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem vele össze és eleinte nagyon boldog voltam, hogy ennyire normális és segítőkész akivel szívesen beszélgetek. Mostanában viszont mintha megváltozott volna a kapcsolatunk és nem tudom ezt mire véljem, de ha a közelében vagyok, vagy itthon van minden motivációm elszáll és csak rossz gondolatok keringenek a fejemben. Már az elején kimutatkozott nála, hogy hiába tűnt kedvesnek lenézi a többi embert, és sokszor dicsekedik azzal, hogy ő mennyire sikeres ember és mások mennyire hülyék. Eleinte ezzel azt érte el bennem, hogy teljesen elvette az önbizalmamat mindentől, mivel elsőéves egyetemistaként amúgy is kicsit bizonytalan vagyok még. Általában mindig otthon szokott lenni, én el szoktam járni bulikba vagy közösségi eseményekre, de ő mindig itthon van nem igazán vannak barátai és mindig azt ecseteli hogy ezen az egyetemen milyen idióta mindenki. Már a múltban volt dolgom energiavámpírokkal, és úgy érzem belőle hatalmas negatív energia árad, főleg a testbeszédéből. Úgy érzem hiába próbál normálisan viselkedni, szerintem engem sem kedvel. Akárhányszor csinálok valamit (pl. edzek a szobámban, zenét hallgatok, tanulok) mindig azt érzem, mintha zavarnám vele. Egyszerűen úgy érzem mintha már semmire nem lennék képes ha vele egy térben vagyok. Valakivel volt már hasonló?
nov. 15. 12:43
 1/3 anonim válasza:
Ennyiből csak magának valónak és nagy egójúnak tűnik a szobatársad. Az energiavámpírok a túlzott nyomulásukkal zavarják a többi embert.
nov. 15. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Lehet hogy a szoba rossz, csak mivel ő mindig ott van, nem tudod hogy a szobában érzed rosszul magad vagy miatta.
nov. 15. 15:18
 3/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
55%

Napjaink egyik Magyar problémája a nárcisztikus személyiségzavar, keress rá a leírásokra, tünetekre, majd meglátod.

Ezek ilyen energiaelszívó figurák.

Kerülni kell őket messzire, gyógyíthatatlan betegség.

nov. 16. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!