Lehetseges, hogy a kutyak szellemeket, meghalt emberek lelket erzekelik? A fiam kutyajara vigyazok egy par napig. A tarsashazban siri csönd, a lepcsöhazban ugyszinten, a lakasomban ugyszinten. Folytatas alul..
Előfordulhat, hogy szellemet lát, de telepátiára is képes. Lehet a fiad tervezte a fejében, hogy hazamegy es a kutya felfogta.
Nagynéném onnan tudta, hogy a férje útban van haza, hogy érkezése előtt félórával már a kutya az ajtó előtt feküdt. Fel se kellett hívja a férjét. És nem, nem mindig ugyanabban az órában jött, mentősorvos.
A 11. valasz az egyedüli ertelmes, ezt en is igy tapasztaltam, marmint a telepatiat. A fiam kutyaja többször erzekelt ilyet, amikor naluk voltam... Több valaszt nem kerek, törlöm öket olvasatlanul is.
Ui. Azoknak, akik nem hisznek a szellemekben: A meghalt emberek lelke (köznyelven szellem) letezik, mindenhol ott lehet, söt idegen lelkek is jelen vannak. Egy szeanszon egy baratnöm tapasztalta, hogy a kutyaja ezeket erzekelte.
"En senkit nem szoktam pontozni."
Nekem is úgy rémlik, hogy amikor kiírsz hetente pár ilyen szellemes fantáziát, nem nagyon szoktál pontozgatni.
Van persze másik, amelyik notóriusan minősíti le a válaszaim, egyszerre több loginnal is, mert el akarna innen üldözni, csak én annál jobban igyekszem, hogy megfeleljek az igényeknek, úgyhogy ezzel semmit nem ér el, sőt...
Fenti egyúttal válaszom a kérdésre is, a kutyák nem látnak szellemeket.
Szagot, illatot esetleg bevihet a légáramlat, ha nem jól szigetelt az ajtó.
Ne személyeskedj! Ha már közlési kényszered van, tartsd be a válaszokra vonatkozó szabályzatot!
----------------
Idézet a szabályzatból:
Kerüld az offolást! A válasznak legyen köze a kérdéshez.
----------------
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!