Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetseges, hogy a kutyak...

Lehetseges, hogy a kutyak szellemeket, meghalt emberek lelket erzekelik? A fiam kutyajara vigyazok egy par napig. A tarsashazban siri csönd, a lepcsöhazban ugyszinten, a lakasomban ugyszinten. Folytatas alul..

Figyelt kérdés
Egyszer csak felugrik, odarohan az ajtohoz, es elkezd ugatni. Kinezek az ajton, senki. Az en hallasom is atlagon felüli, de semmit nem hallottam elötte. Egyebkent egy teljesen kiegyensulyozott, nyugis, nagy meretü kutya, ugatni szinte soha nem ugat, csak ha csöngetnek az ajton.

#kutya #ugatás #szellemek, elhunyt lelkek
nov. 3. 15:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Elkezd ugatni/jelezni a kutya, erre te meg egyből arra gondolsz, hogy egy szellem van a közelben? Nem kéne annyi hülye supernatural sorozatot nézni. 😄
nov. 3. 15:26
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Én kutyám is csinálta ezt régen,de nem hiszem,hogy szellemeket látott. Tegnap is filmet néztem(pont horror) kutyám néz ki a sötétbe én nem hallok semmit mondom jaj de jó elvisznek a démonok aztán olyan 1 perc után hallom a szomszéd kutyáját ugatni az utcán tehát a kutyám csak a szomszédot fülelte, hogy lemennek.
nov. 3. 15:31
 3/17 anonim válasza:
78%

A kutyák nem tudnak róla, hogy az emberek szellemeket és lelkeket találtak ki maguknak.

Lehet, hogy valamelyik szomszédnál csengett a telefon, csak te nem hallottad. A kutya hallása sokkal jobb.

nov. 3. 15:36
 4/17 anonim válasza:
57%
Luther Márton a saját kutyájában látta démont, és biztosra ment, kidobta a vártoronyból.
nov. 3. 15:47
 5/17 A kérdező kommentje:

Melyik valaszolo adott maganak zöld pontot????? En senkit nem szoktam pontozni. Szoval: Elsö valasz: olvasd mar el elöször is, hogy mit irtam, mielött itt irkalsz.

Harmadik valasz: Ugyanez, mint az elsö.

Nem irtam, hogy atlagon felüli a hallasom? Szoval a szomszedban nem csengetett a telefon. Az emberek nem talaltak ki lelkeket, hanem ez teny, hogy ez letezik.

nov. 3. 15:48
 6/17 A kérdező kommentje:
4.- Ha...ha....ha
nov. 3. 15:48
 7/17 Thunderfairy ***** válasza:
75%
A kutya hallása, szaglása is, négyszer jobb mint az emberré. Úgyhogy böven nincs olyan hallásod mint egy kutyának. Az 1-es és 3-as válaszoló teljesen öszintét irt. De ha neked ez nem tetszik mert hiszel ilyenekbe akkor minnek kérdezed? Akkor döntsed el hogy szellemet ugatot. Nem kell így kiírni a kérdést.
nov. 3. 16:04
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Szerintetek lehetséges, szerintem meg nem.
nov. 3. 18:52
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
Mi bizonyítaná azt empirikusan, hogy a szellemek nem csak a képzeletedben léteznek, hanem valódi entitások, amit mondjuk egy kutya is érzékelhet? Na ezt válaszold meg, kedves kérdező. Azt pedig, hogy csinált a kutya egy szokatlan dolgot, azt főbenjáró ostobaság bármiféle szellemre fogni. Remélem világosan fogalmaztam, és ne nagyon csodálkozz, ha kinevetnek.
nov. 3. 18:54
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

A kutya olyan zajt is ugatandónak vél, ami neked fel sem tűnik, pl. kiabáltak az utcán, de a becsukott ablak miatt neked nem tűnt fel, vagy feletted lehúzták a wc-t és közben káromkodott egyet a szomszéd, vagy hazajött valaki az emeleten és bement az ajtaján, mielőtt te kinyitottad az ajtót, vagy akármi.

Az "átlagon felüli a hallásod" pedig még mindig csak az egynegyede egy kutyáénak.

nov. 3. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!