Lehetseges, hogy a kutyak szellemeket, meghalt emberek lelket erzekelik? A fiam kutyajara vigyazok egy par napig. A tarsashazban siri csönd, a lepcsöhazban ugyszinten, a lakasomban ugyszinten. Folytatas alul..
A kutyák nem tudnak róla, hogy az emberek szellemeket és lelkeket találtak ki maguknak.
Lehet, hogy valamelyik szomszédnál csengett a telefon, csak te nem hallottad. A kutya hallása sokkal jobb.
Melyik valaszolo adott maganak zöld pontot????? En senkit nem szoktam pontozni. Szoval: Elsö valasz: olvasd mar el elöször is, hogy mit irtam, mielött itt irkalsz.
Harmadik valasz: Ugyanez, mint az elsö.
Nem irtam, hogy atlagon felüli a hallasom? Szoval a szomszedban nem csengetett a telefon. Az emberek nem talaltak ki lelkeket, hanem ez teny, hogy ez letezik.
A kutya olyan zajt is ugatandónak vél, ami neked fel sem tűnik, pl. kiabáltak az utcán, de a becsukott ablak miatt neked nem tűnt fel, vagy feletted lehúzták a wc-t és közben káromkodott egyet a szomszéd, vagy hazajött valaki az emeleten és bement az ajtaján, mielőtt te kinyitottad az ajtót, vagy akármi.
Az "átlagon felüli a hallásod" pedig még mindig csak az egynegyede egy kutyáénak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!