Ha egy társasház lépcsőházába berepül egy galamb, és megdöglik, kinek kell gondoskodni az elszállításáról?
A közös képviselőnek kell intézkedni.
(Leggyakrabban kirakják a közterületre...)
nálunk ezt én szoktam csinálni,
kezemre húzok egy kifordított nylon zacskót,beleveszem a tetemet,és elslattyogok vele a kukusig,azt beleizélom,beledobom
Köszönöm! Van közös képviselő, akkor őt értesítem. Nem szívesen zaklatom ilyen hülyeségekkel, csak az az igazság, hogy az egész felső két emeleten nincs most senki rajtam kívül (szinte csupa egyetemista lakik itt, úgy látszik, nekik nincs most vizsgájuk és hazamentek), szóval abban nem nagyon bízhatok, hogy valaki megfogja és kidobja, én meg - tudom, hogy ciki -, betegesen félek az állati tetemektől, ha holnapig nem viszi el valaki, szerintem vizsgázni sem megyek (na jó, ezt csak félig mondtam komolyan, de tényleg a sikítófrász kerülget ha kinézek).
De akkor köszönöm a tanácsot, felhívom a közösképviselőt. Takarítónő is van, csak neki nem tudom a számát, de gondolom akkor neki fognak szólni.
Csak azt hittem, ilyenkor kell valami "hatóságot" hívni, állategészségügy, vagy ilyesmi, mert a galambok nem kevés betegséget terjesztenek.
Bocs a kisregényért, de ha ideges vagyok, folyamatosan beszélek, úgy látszik, ez írásban sincs máshogy.
Én is irtózom tőlük de szerintem ha nem tudod eléri a közös képviselőt akkor ha tudsz keríts egy lapátot vagy valamit és próbáld meg avval felvenni így tőled jó messze lesz :S
Amúgy sok sikert a vizsgához!:)
Köszi:)
Közben sikerült felhívnom a közös képviselőt, azt mondta, hogy még ma intézkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!