Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki a lehető...

Van itt olyan aki a lehető legtöbb vallást olvasta,tudja?

Figyelt kérdés
nov. 1. 18:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

mindenkinek a zöld ✓ !!!!

❤️❤️❤️❤️

amúgy régen volt egy jó kis ógörög mitológiás weboldal és ahhoz hasonlót még nem találtam.

a Rúnákkal kapcsolatos weboldal is átalakult és azt sem találtam jót.

de köszi a vallásokat!

tök jó, hogy egyházak és irányzattípisok is megvannak adva.

nov. 1. 20:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Van itt egy Grimfox nevű hozzászóló is, ő is jártas a vallásokban is. Hátha benéz majd ide. Sajnálom, hogy ez megy a vallás kategóriában, én is ezt tapasztaltam, amikor néhányszor bementem oda az évek folyamán.
nov. 1. 21:24
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Van most egy ilyen sorozat.

[link]

Kevesen tudják hogy a mormonok valójában sátánisták. Amikor "Istenhez" imádkoznak akkor valójában a Sátánhoz imádkoznak. Sajnos vannak ilyen vallási vonalak amik megtévesztik a hívőket.

nov. 2. 02:55
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

Bruce Lee mondta, hogy én nem attól félek, aki 10 ezerféle rúgást gyakorolt egyszer, hanem attól, aki 1 rúgást gyakorolt 10 ezerszer.

Aki mindegyik vallást tanulta az egyiket sem tudja.... :)

nov. 2. 19:12
 15/20 A kérdező kommentje:

hát szerintem a kereszténységet már túl spilázzák és nagyon erősen, sőt agresdzívan kényszerítik. nem is engedik, hogy más vallásnak olvassak utánna. a tv-ben is megmondják az ünnepek keresztény és pogány részét és a pogány részt ha megírom, rögtön rám támadnak.pl: Húsvét:

keteszténységben: a keresztre feszített Jézushoz egy nő vitt egy kosár tojást és jézus vére festette meg stb.

Pogány vallások: egy kislány imátkozott Istár istennőhöz, hogy gyógyítsa meg a sérült madarát, megsajnálta és nyúllá élesztette újjá és a nyúl ezért hoz tojást.

na ilyesmik miatt támadnak rám.

amúgy szerintem minden vallás áttekintése és kipróbálása csak bölcsebbé tehet vagy csak jó olvasni stb.

én grimfoxot nem tartom nagyra, amúgy.

nov. 2. 19:30
 16/20 A kérdező kommentje:
nem tudom h miért van kihalóban mostanság a vallások és a spirituális vagy ezotériás dolgok. itt is alig van valami kérdés.
nov. 3. 01:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha alig van intelligens válaszadó, akkor eltűnnek előbb utóbb a kérdezők is. A trollokra meg nem kíváncsi senki. Próbálkozz külföldi fórumokon, ott azért több értelmes ember van.

Érdekes ez a vallás téma, de inkább művelődés, ismeretszerzés céljából. Szerintem nem érdemes túlzottan belemélyedni egyikbe sem. Én leginkább a párhuzamokra lennék kíváncsi közöttük.

Azért kicsit gyanús, hogy mindegyik vallás úgy van tálalva, hogy az az igazi. Már itt bűzlik valami...

A keresztény vallás mellett szólnak esetleg az általánosan elterjedt nagyobb ünnepek és hogy Krisztushoz igazították az időszámítást. Ez utóbbi világszerte érvényes. Egyéb érvet nem tudok hirtelen felhozni. Én nem vagyok vallásos, csak szeretek filozofálni minden félén. Érdekes rejtély ez az egész vallás téma is.

nov. 3. 06:59
 18/20 A kérdező kommentje:
én is csak érdekessége miatt olvasok. ✓
nov. 3. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:

ha már #4-es hozott Bruce Lee-s idézetet, érdekességképpen én meg párhuzamot vonok a vallások és a harcművészetek között. Egyebek mellett több kungfu stílussal is megismerkedtem különböző szinteken, és mindenhol jellemző volt a stílus és az alapító nagymester misztifikálása, illetve a többi stílus becsmérlése. Még olyan kisebb stílussal is találkoztam, ahol a különböző, azonos stílushoz tartozó iskolák - mindegyik vezetője ugyanattól a nagymestertől tanult -, egymásra csak negatív kritikát fogalmaztak meg: - Nézd meg, milyen instabil az állása! - Nézd meg, hogy tartja a könyökét, nevetséges!

A keresztény egyházakon belül is ezt láttam, az egyéb vallásokról meg ne is beszéljünk! Tudjuk, rajtuk kívül mindenki egész biztos elkárhozik!

nov. 4. 20:52
 20/20 A kérdező kommentje:
totál igazad van! ✓
nov. 5. 06:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!