Van itt olyan aki a lehető legtöbb vallást olvasta,tudja?
Figyelt kérdés
nov. 1. 18:34
1/20 A kérdező kommentje:
a vallás kategóriában már írtam, de ott csak a kereszténységet ismerik és erőltetik, majd a többi vallást tudás nélkül kritizálják, vagyis még azt se tudják csak annyit írnak,hogy azok nem igaziak stb. szerintem ezzel megalázzák a vallás szabadságot és mindazokat akik más vallást vallanak az egész világon.
nov. 1. 19:00
2/20 A kérdező kommentje:
senki?
hát azért köszönöm!
nov. 1. 19:16
3/20 Krampusz1 válasza:
Az összes vallást tudom, és plusz még 1-et.
4/20 A kérdező kommentje:
tényleg? felsorolnád?
volt egy műsor ahol felsorolták az összeset, de sajnos azóta se találom. még a rejtett kínai vallások is megvoltak nevezve.
nov. 1. 20:31
5/20 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint van itt az Ezotéria kategóriában pár átlagon felüli műveltségű ember, akik sok ismerettel rendelkeznek a vallásokról. Azt javaslom, tedd fel a konkrét kérdést, amire kíváncsi vagy, fogsz kapni értelmes válaszokat 1-2 napon belül.
6/20 Krampusz1 válasza:
Olyan hosszú lenne, hogy nem férnék bele a maximális válasz hosszba, rengeteg lemaradna, azt meg ugye nem akarom.
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
9/20 A kérdező kommentje:
nagyon,nagyon köszi!
én a wikit is néztem, de ezt én nem találtam.
köszi!
nov. 1. 20:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!