Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha valakire...

Mit jelent az, ha valakire azt mondják, egy igazi angyal?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki eléggé el van merülve az ezotéria világában, és valakiről azt mondta, hogy érzi a pozitív energiáit, és szerinte egy angyal lehet.

Nem részletezte a dolgot, én meg nem kérdeztem rá, mert közben a beszélgetés más irányt vett... A lényeg igazából annyi, hogy nem igazán tudom, hogy ezoterikus értelemben mégis mire gondolhatott? Mit jelent az, ha valaki angyal? Ettől a bizonyos ismerőstől sajnos egy darabig nem tudom megkérdezni, mert valami elvonuláson vesz részt, és jó darabig nem lesz elérhető. De őszinte leszek, furdal a kíváncsiság, és kíváncsi lennék más, ezotériában jártas emberek véleményére is.

Köszönöm előre is a válaszokat!

okt. 9. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
7 Ballagj el egy pszichológiai tesztre mert esélyes az NDP az ilyeneknél.
nov. 3. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!