Mit jelent az, ha valakire azt mondják, egy igazi angyal?
Van egy ismerősöm, aki eléggé el van merülve az ezotéria világában, és valakiről azt mondta, hogy érzi a pozitív energiáit, és szerinte egy angyal lehet.
Nem részletezte a dolgot, én meg nem kérdeztem rá, mert közben a beszélgetés más irányt vett... A lényeg igazából annyi, hogy nem igazán tudom, hogy ezoterikus értelemben mégis mire gondolhatott? Mit jelent az, ha valaki angyal? Ettől a bizonyos ismerőstől sajnos egy darabig nem tudom megkérdezni, mert valami elvonuláson vesz részt, és jó darabig nem lesz elérhető. De őszinte leszek, furdal a kíváncsiság, és kíváncsi lennék más, ezotériában jártas emberek véleményére is.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Egy angyal egy tiszta lélek, magas vibrációjú, azaz emelkedett érzések vannak benne, amelyeket táplál folyamatosan pozitív tettekkel, ezek fennmaradását.
Például emberek szemét nyitja fel, felvilágosít, hogy veszelyeket kerüljenek el.
Nincs benne negatív indulat. Nem rombol másokat
Miért inkarnálódnának emberként? A tóra, biblia, és a korán szerint ezek a szellemek nem halnak meg, Énok szerint akkor sem, ha az ideiglenesen felvett testük elpusztul, sem akkor, amikor az isten kizárja őket a mennyből. Az inkarnálódáshoz meg kellene halniuk.
Emellett az angyalok szigorúan istenszolgák. A mostani vallások szerint Yahweh szolgái, bár a korai sémi pantheonban több istenségnek is voltak hasonló szolgái. Teljesen más szerepet töltenek be, mint a testben megszülető teremtmények.
6: Te miért vagy ilyen h@lye még mindig ennyi év után??? Biblia,korán meg a hatodikos törikönyv...Muszáj volt bemagolni?..na de el is hinni?
Fényküldöttnek, fénymunkásnak esetenként fényharcosoknak hívják őket, feladattól, töltésüktől függően de a földnek, emberiségnek szükségük van rájuk és semmi közük a new ages "pozitív energiákhoz"..lehorgonyozni, ébreszteni, tisztítani jöttek, tehát nem mindegyikük kenyérre kenhető de itt vannak...Jöttek testbe, mert küldték őket, mi olyan nehéz ebben??
Arról nem én tehetek, hogy a sémi népek találták ki őket, és nevezték el őket angyalnak. És elég jól körül is írták a szerepkörüket. Az, hogy te mit nevezel angyalnak, az már persze a te dolgod. Nevezheted a kutyát is teknősnek, alternatív módon, de attól még nem lesz igaz.
Ha meg valaki a saját kedve szerint használ megnevezéseket, csak félreértéseket fog okozni. Sok haszna nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!