Van jelentése ha pár hete mindenhol tollakat látok?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam régebben,hogy ha gyakran látunk tollakat annak angyali jelentése van.
Autómon gyakran vagy ha sétálok valahol akkor a földön, nemrég jöttem haza kirándulásból a tengerben is láttam.
2023. júl. 8. 20:56
1/6 anonim válasza:
Igen. Azt jelenti, nyár van, nem tél. Sok a madár, repdesnek, és hullajtják a tollaikat.
2/6 anonim válasza:
A cégbe ma fekete tollat làttam benn a földön..
Kolleganőm meg az àlomfogom hajitotta volna ki a kocsibol hogy a tollak rosszat jelentenek..
Ugyhogy ma többször nàlam is feljött ez a tolltéma..
3/6 Salx Narval válasza:
Nincs, de ha szeretnéd felsorolhatok néhány népi hiedelmet, ha jelentőséggel szeretnél felruházni természetes dolgokat.
4/6 anonim válasza:
De jó neked én meg nem találom a kék tollamat pedig kettő is volt.
5/6 anonim válasza:
Milyen színűek a tollak?
Ha fehérek,akkor az azt jelenti, hogy az angyalok melletted állnak,meghallgatnak,és segítenek a céljaid elérésében. 🤗
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,igen fehér vagy világos😊
2023. júl. 18. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!