Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van jelentése ha pár hete...

Van jelentése ha pár hete mindenhol tollakat látok?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam régebben,hogy ha gyakran látunk tollakat annak angyali jelentése van.

Autómon gyakran vagy ha sétálok valahol akkor a földön, nemrég jöttem haza kirándulásból a tengerben is láttam.

2023. júl. 8. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Azt jelenti, nyár van, nem tél. Sok a madár, repdesnek, és hullajtják a tollaikat.
2023. júl. 8. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

A cégbe ma fekete tollat làttam benn a földön..

Kolleganőm meg az àlomfogom hajitotta volna ki a kocsibol hogy a tollak rosszat jelentenek..

Ugyhogy ma többször nàlam is feljött ez a tolltéma..

2023. júl. 8. 22:10
 3/6 Salx Narval ***** válasza:
20%
Nincs, de ha szeretnéd felsorolhatok néhány népi hiedelmet, ha jelentőséggel szeretnél felruházni természetes dolgokat.
2023. júl. 9. 00:32
 4/6 anonim ***** válasza:
De jó neked én meg nem találom a kék tollamat pedig kettő is volt.
2023. júl. 9. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Milyen színűek a tollak?

Ha fehérek,akkor az azt jelenti, hogy az angyalok melletted állnak,meghallgatnak,és segítenek a céljaid elérésében. 🤗

2023. júl. 16. 18:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,igen fehér vagy világos😊
2023. júl. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!