Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez nagy baj lenne?

Ez nagy baj lenne?

Figyelt kérdés
szept. 16. 09:46
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Van egy fiu osztalytarsam, akivel mindig arrol fantazialok hogy lesmárolnam

De igazabol nem tenném mert nem vagyok olyan meg nem akarok folytatást meg azt se hogy baj legyen belole

Mar annyira akarok ezt hogy almomban is elojott, de ott se mertem megtenni

Most meg napok ota arra gondolok hogy mi lenne ha tudatos alomban arra kenyszeritenem a fiut hogy smároljunk egymassal?

Bar nagyon fura de neha magamon is meglepodok milyen gondolataim vannak hogy erre akarok kenyszeriteni egy fiut meg ha nem is igazabol csak almomban

szept. 16. 09:46
 2/14 Grimfox ***** válasza:
70%
Serdülőkorban ez teljesen normális. Azok a hormonjális változások, amiken ilyenkor átmész még ennél cifrább gondolatokat is eredményezhetnek. De addig amíg tudod, hogy ezt nem jó ötlet tényleg meg is tenni, azaz van önkontrollod, és érzed a határokat, addig nincs semmi gond ezzel. Pár év, és beáll az egyensúly, aztán már kevésbé zargatnak ennyire erős ösztönök.
szept. 16. 15:04
 3/14 anonim ***** válasza:
25%
Én lesmároltam a fiút, aki tetszett, 15 éve vagyunk házasok.
szept. 16. 15:23
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
#3 attól hogy még neked be vált, nem biztos hogy neki is fog.
szept. 16. 15:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez nem ezoteria kategória.

Tudatos álomra nem mindenki képes

Maladaptiv almodozasra sem, bár aki igen, az pontosan az ilyen helyzeteket megoldja fejben.

Ha tudsz tudatosan álmodni(en is akartam, de nem ment) akkor abban bármit kiélhetsz.

szept. 16. 18:33
 6/14 A kérdező kommentje:

Tudatos álmodásra bárki képes csak sokat kell gyakorolni

Ha alszol, álmodsz, akkor tudsz tudatosan álmodni is

szept. 16. 19:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Ezt nem mondanám…

Én kőkemény maladaptiv álmodozó vagyok nagyjából 7 éves korom óta.

Annak már több mint 20 éve és még mindig csinálom.

Ez mondhatni a valóság és a tudatos almodas közötti átmenet.

De a valódi tudatos almodasra sosem voltam képes, pedig akinek megvan ez a maladaptiv álmodozás betegsége mint nekem, azt gondolnád könnyebb, de nem.

Viszont ha te tudsz tudatosan álmodni, akkor hajrá.

Csak nehogy az legyen belőle, mint ami velem történt, hogy 30 körül is kőkeményen csinálom, a valódi életem pedig romokban.

szept. 16. 19:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Vannak közbe érzelmeid? Megéled a dolgokat valódi érzelmekkel? Mert ha nem, akkor az csak sima álmodozás
szept. 16. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy 20 éve maladaptiv álmodozonak hidd el nem kell magyaráznod, hogy mi az.

Sokáig nem is tudtam hogy mi ez, pár évvel ezelőttig, annyira természetes volt, hogy fel sem merült bennem hogy valami gond van velem.

Hogy vannak e érzelmeim? Csak a fejemben levő filmekben vannak. Érzelem, vonzalom.

Ez azt jelenti hogy a valós dolgokat én sosem tudtam élvezni igazán, mert mindent a fejemben éltem meg.

Súlyos esetek, mint én sokszor már el is játsszák a dolgokat, vagy magukban beszélnek, akar az utcán kényszeresen….

Én már rég itt tartok

Sokáig gondolkodtam hogy az ezoteria irányába kellene fordulnom segítségért, mert ezen már talán csak a hipnozis segíthet

Szóval én vigyáznék a helyedben, hogy akarok e tudatosan álmodni és abban megélni a dolgokat, mert sajnos egy idő után már nem lesz visszaút. Itt az én példám

És arra sem lehet fogni hogy én még tini vagyok mert amint látod közel vagyok a 30-hoz és mégis…

szept. 16. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Jah és még annyit hozzátennék, hogy nekem sosem osztálytársak tetszettek sajnos, hanem kb kizárólag fiktív karakterek….

Aki közel volt és elérhető az mindig is hidegen hagyott, nekem mai napig csak az kell ami elérhetetlen.

szept. 16. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!