Miért lenne jó egy mars expedició?
Először is, ez előbb egy tudományos kérdés, mint ezoterikus, de bocsánatos bűn.
Másodszor pedig leginkább azért érné meg, mert most úgy állnak a felfedezések, hogy a Mars valamikor nagyon hasonló lehetett a Földhöz, víz maradványait, és szénalapú dolgokat is találtak. No meg persze folyamatosan keres az emberiség olyan anyagokat, amik kiválthatnák a Föld merülő forrásait. És ugye mennyivel könnyebb lenne egy kvázi halott bolygót szétcseszni, mint tiltakozó környezetvédőkkel vesződni meg élővilágot rombolni. Szóval konkrétan pénz van a háttérben. :)
Ezt kb úgy kell elképzelni, mint a gyarmatosítást. Különböző ásványokért, fémekért, sokat érő anyagokér folyik a kutatás.
Mert akkor legalább érvényben meg lehetne cáfolni Szenthelyi Árpádot, 404t meg a többi mesemondót, akik azt állítják, hogy a reptoidok, lumbulábiak meg guargumik az üreges Marson laknak és mindjárt megtámadják a Földet...
Maguktól úgyse fogják belátni...
Én is olvastam egy hosszú cikket, de nem is tudom már hol. Állítólag már megy a "casting", sok ezer jelentkezőből... :)
És hogy csak odaút van, vissza út nincs, de igazából én ezt úgy értelmeztem, hogy talán nem is szállnak le a Marson, csak megkerülik azt, elhaladva mellette visszatérnek a Földre, már ha ez sikerül, de garancia nincs.
Az út oda 1-2 év, a Marsnál minimális időtartamig vannak, utána 1-2 év a hazaút, ha bírják addig.
És azt is olvastam, hogy hibernálni akarják őket, mert különben agyilag nem fogják bírni. De ez jelenleg nem megoldható...
Passz. Lehet van itt amire tévesen emlékszem. :)
Jó lenne az emberiség jövője szempontjából egy valamilyen szinten használható másik bolygót találni, ha így tönkretesszük a Földet... De ha csak ez is versengéshez és háborúkhoz vezet és nem egy korrkekt, békés együttélés érdekében történik, akkor semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!