Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha bármelyik vallás igaz,...

Ha bármelyik vallás igaz, akkor az azt jelenti hogy felsőbb erők vagy lények játékszerei vagyunk akik jól szórakoznak rajtunk?

Figyelt kérdés
Akárhogy is magyarázzák ezt az egészet, ők nem lehetnek jók. Ezek egyértelműen azt élvezik azon szórakoznak hogy az emberek többsége itt szenved. Nem lehet? Mint amikor te nézel egy filmet. Csak nekik ez még jobb mert befolyásolni is tudnak kedvükre dolgokat. Gyakorlatilag mint egy rendkívül jó kis játék. Ha annyira jó lenne embernek lenni ők miért nem akarnak az lenni? Mindez persze úgy mondom hogy feltételezzük valamelyik vallás igaz.

szept. 5. 20:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

És hogy nem ismeri fel az ember ezt a sok-sok mestert és tanítást és ajándékot, az miért is van?

Ha ennyi sok mester és tanítás és tanítvány van akkor miért is van most annyira sötét időszak?

szept. 8. 19:51
 22/30 anonim ***** válasza:

"Hogy leszülethettél ide az baromi nagy ajándék"

Igen kérdező, érezd magad kitüntetettnek, hogy a legsötétebb és legfényesebb erők veled pingponglabdázhatnak tudatlanságodban - mert a tudás valahol félúton lemaradt, azt elfelejtették közölni...

Ha esetleg ez zavarna, az véletlen sem rajtuk múlik hanem rajtad. 😅👌

szept. 8. 19:55
 23/30 anonim ***** válasza:

"Ha ennyi sok mester és tanítás és tanítvány van akkor miért is van most annyira sötét időszak?"

Pont ezért. :) Ez ám a paradoxon!

szept. 8. 19:55
 24/30 anonim ***** válasza:

Hogy mások számára is érthető legyen: azért van itt ennyi nemes lélek, mester, tanítvány és tanítás mert akkora a sötétség. :)

Kell az egyensúly.

szept. 8. 19:59
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem én érdemlem a pontot. Te írtad:

"Ez az időszak nagyon nem könnyű, olyan sötét van mint a Jézus előtti időkben"

"Hogy leszülethettél ide az baromi nagy ajándék, ennyi mester, tanítás és tanítvány közé, ilyen eddig még nem volt."

20-as válaszodban

szept. 8. 20:00
 26/30 anonim ***** válasza:
60%

Ja bocs, szószerint ertettem a pontot.

Autista vagyok.

szept. 8. 20:01
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"Autista vagyok."

Köszönöm a kedvességed. Miért vagy autista?

szept. 8. 20:08
 28/30 anonim ***** válasza:

27

Most az okra vagy kíváncsi vagy a tünetekre, ami miatt nagy valószínűséggel az vagyok?

Az okot pl nem tudom.

szept. 8. 20:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Minden vakfolt egy önmegismerési lehetőség.
szept. 8. 20:16
 30/30 anonim ***** válasza:

Erre is idő kell a munka mellett.

szept. 8. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!